Referenties - Overheden

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

Technopolis

Secury360 buitendetectie bij Technopolis

Ontdek hoe Technopolis Secury360 inzet om ongewenste bezoekers te detecteren, en live het domein in de gaten houdt via de app.

Ga verder

CLB Ninove

CLB Ninove

Een centrum voor leerlingenbegeleiding of CLB is een dienst waarop leerlingen, ouders, leerkrachten en schooldirecties een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding. We zorgden samen met een GDW Certified partner voor de nieuwe branddetectie en evacuatiesysteem.
Merken: INIM SMARTLINE

huis van het kind

HUIS VAN HET KIND TONGEREN

In het Huis van het Kind kan je terecht voor preventieve gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en acties ter bevordering van de sociale cohesie en ontmoeting. Branddetectie in deze nieuwbouw geplaatst conform NBN S21-100 1/ 2 normering in samenwerking met GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

Gasthuishoeve Zemst

GASTHUISHOEVE ZEMST

In april 2014 woedde een hevige brand in het eeuwenoude waardevolle gebouw, waarin toen een brasserie gevestigd was. Het gebouw is eigendom van de gemeente en werd in oorspronkelijke staat hersteld. Wij installeerden samen met een GDW Certified partner een brandmeldsysteem conform de NBN S21-100 1/ 2 normering.
Merken: HONEYWLL - ESSER

Basiliek van Tongeren

Teseum (Basiliek van Tongeren)

In de renovatie van dit geklasseerd monument verzorgden wij samen met onze GDW Certified partner Electriciteitswerken Coenen voor de branddetectie, volgens de NBN S21-100 normering, en voor de inbraakdetectie.

Merken: SATEL - LIMOTEC

Politiezone Dijleland

De politiezone Dijleland omvat 13 deelgemeenten en is aangrenzend aan steden als Leuven, Brussel & Waver. Binnen deze omvangrijke zone werd een nieuw administratief kantoor geopend. Via één van onze GDW Certified partners zorgde GDW Security voor de analoog adresseerbare brandmeldinstallatie.

Merken: Honeywell, ESSER IQ8

Dijledal

Een renovatieproject voor de Leuvense huisvestingsmaatschappij Dijledal waar we met onze GDW Certified partner een bestaande gebouw grondig onder handen namen. In totaal zijn er 31 appartementen en 42 ondergrondse garages in dit pand, waar wij de branddetectie van verzorgden.

Merken: Honeywell, ESSER IQ8

Regina Caeli

Het nieuwbouwgedeelte van de bestaande Dilbeekse Regina Caeli school rustten we met onze GDW Certified partner uit met een analoog adresseerbaar brandmeldsysteem. Deze installatie werd ontworpen in de geest van de strenge NBN S21-100 brandnormering.

Merken: Honeywell ZX

Passiefschool Etterbeek

De Passiefschool in Etterbeek wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap in het kader van 24 pilootprojecten “Passief School”. Het BIM (Brussels Instituut voor Milieubeheer) selecteerde deze school overigens als voorbeeldgebouw “Ecologie en ecoconstructie”. GDW Secrurity plaatste er via zijn Certified Partner Electro Wijnants nv de inbraakdetectie.

Merken: Bosch DS

Gemeente Holsbeek

Integratie van toegangscontrolesysteem met badges in het gemeentehuis, de nieuwe bibliotheek, het politiecommissariaat & de gemeenteloods. Via een VPN data-tunnel worden deze locaties in een 2e fase allen verbonden en zal dit als één globaal systeem werken. De klant kan van op een centrale locatie het beheer & controle van de verschillende gebruikers opvolgen.

Merken: Rosslare Axtraxx