Op zoek naar een hoger serviceniveau

Clabots is sinds 1998 gevestigd aan de Werkhuizenkaai in Brussel.

Thierry Clabots schetst de beveiligingsproblematiek: “Het was geen nieuw gebouw. We hebben zelf de handen uit de mouwen gestoken en het gebouw gerenoveerd. Stap voor stap hebben we ook de beveiliging verbeterd. Je leert bij uit wat er gebeurt. Een voorbeeld: we hadden in 2003 een inbraak in een magazijn via het dak. De inbrekers namen de bovenste rijen dozen mee die tot onder het dak opgestapeld waren. Dat lukte hen, omdat de detectoren niet helemaal tot boven gericht waren. Door die ervaring hebben we de inbraakdetectoren hoger laten afstellen, zodat ook bewegingen in het dak gedetecteerd worden.”

In de beginjaren werkte Clabots nog niet samen met GDW Security. Thierry Clabots: “We hadden ernstige twijfels over het serviceniveau van onze vorige leverancier. Ik werd geconfronteerd met enorm veel alarmoproepen, soms tot drie keer per week. Leuk is anders als je midden in de nacht je bed uit moet en in je eentje moet gaan kijken wat er mis is. Met zo veel oproepen kom je bij de politie trouwens ongeloofwaardig over …”

Brand- en gasdetectie GDW Security

De sterkte van GDW Security

Toen enkele dagen na een servicebeurt een grote inbraak gebeurde, was voor Clabots de maat vol. André Clabots stond erop een professionele partner in huis te halen: “We moeten er rekening mee houden dat de ‘niet betalende consumenten’ steeds inventiever worden. Daarom vroegen we een groot beveiligingsbedrijf aan wie we onze installatie konden toevertrouwen. Het antwoord was … GDW Security. Maar, hadden ze erbij gezegd, ze zijn niet de goedkoopste. Dat bevestigde Jan De Wilder toen ik hem voor het eerst sprak. Hij heeft tijdens de onderhandelingen geen cent van zijn prijs afgedaan en kon altijd verdedigen waarom een bepaalde investering nodig was. Die standvastige houding is de sterkte van GDW Security.”

En kijk, inmiddels beveiligt GDW Security voor Clabots de vestigingen in Brussel, Luik en Court Sint Etienne.  En wat ooit begon met inbraak- en branddetectie, werd ondertussen al uitgebreid met camerabewaking en toegangscontrole.  Zo heeft Clabots één aanspreekpunt voor de volledige beveiliging van hun drie vestigingen, hetgeen de service bevordert.

Het resultaat?

Dankzij GDW Security is de nachtrust van Thierry Clabots aanzienlijk verbeterd: “Nu hebben we nog enkele alarmoproepen per jaar, meestal voor een raam dat is blijven openstaan of iets dergelijks. In de meldkamer gaat men altijd na in welke zone van het gebouw het alarm zich voordoet. Dat geeft meteen een indicatie van de ernst van de oproep en meestal is dat geruststellend. De meldkamer houdt me trouwens goed in de gaten. Als het alarm niet is ingesteld op een bepaald uur, krijg ik gegarandeerd een telefoontje om me ertoe aan te zetten dat te doen. Beveiliging is discipline!”

Kort op de bal met GDW Security

Strepen GDW Security

betrouwbare partner

Strepen GDW Security

transparante facturatie

Strepen GDW Security

nauwkeurige opvolging

“GDW Security deed na het eerste contact een grondige studie van het volledige gebouw, tot en met de plaatsing van de detectoren. Het viel op dat ze een reeks verstandige veranderingen en verbeteringen voorstelden.”

Thierry Clabots en Alain Taverniers

Zaakvoerders Clabots

Tevreden over de samenwerking?

Clabots vertrouwt GDW Security soms uitdagende opdrachten toe. Zo was er de uitbreiding van de vestiging in Court-Saint-Etienne. Thierry Clabots: “Op een bepaald moment hebben we er een grote tent geplaatst op de parking omdat we meer verkoopruimte nodig hadden. Maar hoe beveilig je een tent waarin honderden waardevolle toestellen staan? GDW Security heeft de inbraakbeveiliging van die tent geïnstalleerd én bijgeregeld – niet makkelijk, want bij wind flappert het zeil van een tent natuurlijk. De detectoren moesten dus binnen bepaalde limieten ingesteld worden.”

Welke nood de klant ook heeft, GDW Security biedt er telkens een sluitend antwoord op.

Enkele van onze andere referenties

as adventure logo
vandemoortele logo
Viabuild Logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023