Gebruiksvoorwaarden

LAATSTE UPDATE 06-02-2013
Recht op één kopie
De site http://www.gdwsecurity.be is het geesteskind van GDW Security. Het auteursrecht beschermt deze site en zijn inhoud. U wilt deze digitale informatie graag op papier? Dat kan. Druk gerust één enkel exemplaar af, voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Opgelet: iedere kopie van dat document valt opnieuw onder het auteursrecht. U wilt deze site kopiëren, herverdelen of publiceren? Dit mag u uitsluitend met de toestemming van GDW Security. Voor om het even welk onderdeel.

Up-to-date informatie
Nauwkeurige en actuele informatie, dat willen we u graag geven. Al kan GDW Security dit jammer genoeg niet altijd garanderen. GDW Security behoudt wel het recht om altijd informatie toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Links op eigen risico
U gebruikt http://www.gdwsecurity.be op eigen verantwoordelijkheid. Deze website bevat links naar sites van derden. GDW Security is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de informatie op deze sites.

Verkoopsvoorwaarden

LAATSTE UPDATE 01-2021
In ons werk zetten we graag de puntjes op de i. Een beroepsafwijking, dat geven we grif toe. Maar wel heel handig om tot een heldere samenwerking te komen. Daarom hebben wij volgend document opgesteld met de algemene verkoopsvoorwaarden.

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023