Maatwerk GDW Security

Sectorspecifiek maatwerk

Inbraak, diefstal, vandalisme, brand, gaslek, ongewenst bezoek, bedrijfsspionage, fraude,…

De specifieke risico’s die je als bedrijf loopt, hangen af van talrijke factoren. In welke sector ben je actief? Waar ligt je bedrijf? Wie heeft toegang tot je bedrijfsgebouwen?

GDW Security garandeert sectorspecifiek maatwerk voor al je elektronische detectie- en beveiligingssystemen. Onze beveiligingsexperts voeren ter plaatse een veiligheidsaudit uit.

Gratis risicoanalyse

Dit vertalen we naar een beveiligingsconcept op maat.

Inbraakbeveiliging

Brand- en gasdetectie

Camerabewaking

Elektronische toegangscontrole

Mobiele en tijdelijke beveiliging

Ben je op zoek naar een totaaloplossing?

Je bestaande beveiligingssystemen overnemen?

Niet alleen voor het uitwerken van een beveiligingsconcept, de installatiewerken en de ingebruikname van nieuwe beveiligingssystemen kan je ook op ons rekenen. Ook voor onderhoud en opvolging garanderen we een snelle service.

Dat geldt niet alleen voor onze eigen installaties.
Indien technisch mogelijk nemen we op verzoek ook de monitoring en het onderhoud van je bestaande beveiligingssystemen op ons. We controleren altijd eerst of een overname technisch kan. Vervolgens ontvang je een heldere offerte, zonder verdere verrassingen.

Contacteer ons voor een overname

Onze Partners

EM Group
Tijdelijke camerabewaking

Tijdelijke inbraakbeveiliging of camerabewaking?

Ook voor het tijdelijk beveiligen van een werf, lokaal, stand, garagebox, opslagplaats,… bieden wij flexibele huursystemen met camerabewaking of draadloze inbraakdetectie.

Zowel cameramasten met persoonsdetectie – gekoppeld aan een permanent bemande meldkamer – als een flexibele inbraakcentrale behoren tot de opties. Afhankelijk van je specifieke beveiligingsnoden werken wij op maat een passend huurvoorstel uit.

Meer info

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023