Geef je gasten zorgeloze nachten

Een veilig hotel draait om meer dan alleen camerabewaking. Om alles zonder problemen te laten verlopen, ben je graag voorbereid op zaken zoals inbrekers en brand. GDW Security installeerde al hotelbeveiliging voor onder andere Van Der Valk en Crowne Plaza. Jouw hotel of B&B is veilig in onze handen.

Gratis risicoanalyse
Slimme camera GDW Security

Camerabewaking voor extra veiligheid

Bewakingscamera’s kunnen helpen bij het afschrikken van potentiële criminelen. Ze zijn een waarborg voor de veiligheid van de gasten en het personeel.
Als er zich toch een noodsituatie voordoet, kunnen de beelden van de camera’s gebruikt worden om passende maatregelen te nemen.
Daarnaast gebruik je camera’s om de activiteiten in het hotel te monitoren, zoals de toegang tot specifieke zones. Denk dan aan je privévertrekken of andere restricted areas.

Hoe gaan we te werk?

Branddetectie voor al je gasten

Je hebt niet altijd controle over wat er gebeurt in kamers. Defecte elektronica of kleding op een verwarming zorgen voor mogelijk brandgevaar. En dat detecteer je liefst zo snel mogelijk.

Want brand zorgt niet alleen voor materiële en financiële schade. Zo kunnen er ook gewonden of slachtoffers vallen. Maar niet in jouw hotel of B&B. Bij jou komen gasten om te ontspannen.

Zet daarom in op een degelijk brand- en gasdetectiesysteem.

Ontvang een offerte

Waarom GDW Security voor je hotel of B&B?

  • Totaalpartner voor elektronische beveiliging: camerabewaking, elektronische toegangscontrole, inbraakalarm en branddetectiesystemen
  • Ervaring in grote hotelketens en B&B’s in verschillende groottes
  • Je kan bij ons terecht voor een totaalaanpak of voor afzonderlijke componenten
  • Totaalservice voor risicoanalyse, technisch ontwerp, installatie, monitoring en onderhoud
Ontvang een offerte

Onze Referenties

Crowne Plaza logo

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023