30% tijdens de winter

7 inbraken per uur in België

+20.000 winkeldiefstallen per jaar

De risico's in cijfers

Dat diefstal grote schade kan aanrichten, dat moeten we je niet vertellen. Toch zijn er duizenden inbraken per jaar bij Belgische bedrijven. En dat voorkom je liever.

Met de juiste camerabewaking schrik je niet alleen ongewenste gasten af. Stel dat er toch iets gebeurt, dan heb je het nodige bewijsmateriaal.

Een onmisbare schakel in je bedrijfsbeveiliging.

Gratis risicoanalyse
Slimme camera GDW Security

Volledig en actueel beeld

Doordacht gepositioneerde camerabewaking garandeert je een volledig en actueel beeld van het reilen en zeilen op je bedrijf, ook als je er niet bent. Zo’n cameranetwerk vraagt uiteraard maatwerk, zorgvuldig geanalyseerd en uitgetekend op basis van jouw wensen en de configuratie van je bedrijfsterrein en -gebouw.

Integratie met inbraakbeveiliging

Kwalitatieve camerabewaking ondersteunt je inbraakbeveiliging. Wij kunnen beide systemen ook technisch met elkaar integreren, zodat je intelligente camera’s als detectoren dienen voor je alarmcentrale. Deze camera’s maken meteen zelf een eerste analyse van de beelden, waarna ze beslissen om je alarmcentrale al dan niet te activeren.

Ga in zee met een professionele partner en kies voor een geavanceerd intelligent camerasysteem. Zo haal je een maximaal rendement uit je bewakingscamera’s en voorkom je frustraties door beelden van te lage kwaliteit en tijdrovende valse meldingen.

Hoe gaan we te werk?
Camerabewaking in een winkel

Sneller links liggen

Inbrekers of vandalen laten een bedrijf sneller links liggen wanneer ze het risico lopen om in beeld te komen. Accurate en scherpe camerabeelden vormen het perfecte hulpmiddel voor identificatie door de politie en garanderen een sterk bewijs voor de rechtbank.

Ontvang een offerte
GDW-experten

Onze beveiligingsexpertise voor jouw sector

Retail

Banken & high security

Zorg

Onderwijs

Industrie

Logistiek

Overheid

KMO's

Logieverstrekkende bedrijven

Hotel & B&B

Parkings & zonneparken

Parkings & zonneparken

Alle sectoren

Waarom GDW Security?

Ontvang een offerte

Cameranetwerk op maat

Onze veiligheidsexperts werken op maat een cameranetwerk uit op basis van een grondige analyse ter plaatse. Daarbij bespreken we ook nauwgezet jouw wensen. Beide invalshoeken brengen we samen in een doordacht technisch voorstel.  

Pionier in intelligente camerasystemen

Mede dankzij artificiële intelligentie worden camerasystemen steeds intelligenter en bieden ze extra mogelijkheden.  Slimme camera’s leren letterlijk bij en maken feilloos het onderscheid tussen bewegende objecten, dieren of mensen. De opties zijn eindeloos.

Integratie van verschillende vestigingen

Heb je meerdere vestigingen? Wij integreren alle cameranetwerken met elkaar in één systeem. Zo heb je op elk moment een helder zicht op iedere locatie. Je camerasysteem is perfect schaalbaar en groeit mee met je bedrijf. 

Onze merken in camerabewaking

Secury360 Logo

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023