30% tijdens de winter

7 inbraken per uur in België

+20.000 winkeldiefstallen per jaar

De risico's in cijfers

Dat diefstal grote schade kan aanrichten, dat moeten we u niet vertellen. Toch zijn er duizenden inbraken per jaar bij Belgische bedrijven. En dat voorkomt u liever.

Met de juiste camerabewaking schrikt u niet alleen ongewenste gasten af. Stel dat er toch iets gebeurt, dan heeft u het nodige bewijsmateriaal.

Een onmisbare schakel in uw bedrijfsbeveiliging.

Gratis risicoanalyse

Volledig en actueel beeld

Doordacht gepositioneerde camerabewaking garandeert u een volledig en actueel beeld van het reilen en zeilen op uw bedrijf, ook als u er niet bent. Zo’n cameranetwerk vraagt uiteraard maatwerk, zorgvuldig geanalyseerd en uitgetekend op basis van uw wensen en de configuratie van uw bedrijfsterrein en -gebouw.

Camerabewaking GDW Security

Integratie met inbraakbeveiliging

Kwalitatieve camerabewaking ondersteunt uw inbraakbeveiliging. Wij kunnen beide systemen ook technisch met elkaar integreren, zodat uw intelligente camera’s als detectoren dienen voor uw alarmcentrale. Deze camera’s maken meteen zelf een eerste analyse van de beelden, waarna ze beslissen om uw alarmcentrale al dan niet te activeren.

Ga in zee met een professionele partner en kies voor een geavanceerd intelligent camerasysteem. Zo haalt u een maximaal rendement uit uw bewakingscamera’s en voorkomt u frustraties door beelden van te lage kwaliteit en tijdrovende valse meldingen.

Hoe gaan we te werk?

Sneller links liggen

Inbrekers of vandalen laten een bedrijf sneller links liggen wanneer ze het risico lopen om in beeld te komen. Accurate en scherpe camerabeelden vormen het perfecte hulpmiddel voor identificatie door de politie en garanderen een sterk bewijs voor de rechtbank.

Ontvang een offerte
GDW-experten

Onze beveiligingsexpertise voor jouw sector

Retail

Retail

Banken & high security

Banken & high security

Zorg

Zorg

Onderwijs

Onderwijs

Industrie

Industrie

Logistics

Logistiek

Overheid

Overheid

KMO

KMO's

Logieverstrekkende bedrijven

Hotel & B&B

Parkings & zonneparken

Parkings & zonneparken

Alle sectoren

Waarom GDW Security?

Ontvang een offerte

Cameranetwerk op maat

Onze veiligheidsexpert werkt op maat een cameranetwerk uit op basis van een grondige analyse ter plaatse. Daarbij bespreken we ook nauwgezet uw wensen. Beide invalshoeken brengen we samen in een doordacht technisch voorstel.  

Pionier in intelligente camerasystemen

Mede dankzij artificiële intelligentie worden camerasystemen steeds intelligenter en bieden ze extra mogelijkheden.  Slimme camera’s leren letterlijk bij en maken feilloos het onderscheid tussen bewegende objecten, dieren of mensen. De opties zijn eindeloos.

Integratie van verschillende vestigingen

Heeft u meerdere vestigingen? Wij integreren alle cameranetwerken met elkaar in één systeem. Zo heeft u op elk moment een helder zicht op iedere locatie. Uw camerasysteem is perfect schaalbaar en groeit mee met uw bedrijf. 

Onze merken in camerabewaking

Avigilon logo
Dahua technology logo
Eocortex logo
Secury360 Logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023