7 werfdiefstallen per dag

466 kabeldiefstallen per jaar

€ 30.000 gemiddelde schade

De risico's in cijfers

De werf is je werkplaats. Maar voor anderen is het een schatkist aan waardevolle buit. Gestolen materialen en gereedschappen leveren vertraging en schade op. Dat voorkom je liever. Een kwalitatieve beveiliging is essentieel om de werkzaamheden op je werf optimaal te laten verlopen.

Gratis risicoanalyse
BPeye op een werf

De winning combo van GDW Security en BPI Service

Samen met BPI Service ontwikkelde GDW Security de BPeye. Een robuuste mobiele cameramast die je werfbeveiliging naar een hoger niveau tilt.
Met:

 • 2 hogeresolutiecamera’s;
 • een camerabox van 400 kg;
 • een telescopische mast die je uitschuift tot 5,5 meter;

was je werf nog nooit zo veilig.

Ontvang een offerte

Mast met camerabewaking

Beveilig je bouwwerf, bedrijfsterrein of evenement met één of meerdere masten met camerabewaking. We combineren klassieke camerabewaking met tal van bijkomende slimme analysefuncties. Hierdoor vermijden we valse meldingen.

Zo bevatten de intelligente camera’s mogelijkheden voor accurate persoonsdetectie. De beelden worden vervolgens ter verificatie doorgestuurd naar een meldkamer via een inbraakdetectiesysteem.

Voordelen en functies van onze cameramasten?

 • De camera’s zijn gemonteerd op een mast, waardoor ze een compleet 360°-beeld vormen van de omgeving. We bepalen precies welke ruimtelijke zones de camera’s afdekken.
 • Na detectie van beweging zorgen de camera’s voor het registreren, analyseren en – wanneer vereist – doorsturen van de beelden naar de permanent bemande meldkamer. Daar worden inkomende beelden geanalyseerd vooraleer verdere stappen volgen.
 • De cameramasten bevatten een sirene met spraaktechnologie. Zo kan je ongewenste bezoekers rechtstreeks aanspreken en melden dat ze het terrein meteen moeten verlaten.
 • Het systeem bevat ingebouwde artificiële intelligentie, waardoor de terreinkennis steeds verbetert. Hierdoor daalt de kans op foutieve meldingen tot een absoluut nulpunt.
 • De cameramasten zijn overal inzetbaar. Alleen een koppeling met het elektriciteitsnet is vereist.
 • Je kan de cameramast via een handige app op je smartphone altijd en overal eenvoudig bedienen. Met deze app schakel je de detectie in of uit én stel je naar wens bepaalde timers in.
Hoe gaan we te werk?
Maatwerk GDW Security

Flexibele inbraakcentrales

In een mum van tijd zetten we op elke gewenste locatie een flexibele inbraakcentrale op die je eenvoudig zelf beheert via je smartphone. Deze flexibele alarmcentrale kunnen we perfect koppelen met onze cameramasten.

 • De centrale werkt volledig draadloos, waardoor er geen bekabeling vereist is voor het koppelen van detectoren.
 • De opvolging van eventuele alarmen verloopt eveneens via je smartphone. Koppelen met een meldkamer hoeft dus niet.
 • Wil je de opstelling van je inbraakbeveiliging wijzigen of het systeem verplaatsen? Dat kan je eenvoudig zelf zonder onze tussenkomst. Je verplaatst zelf de draadloos gekoppelde componenten. Via een bijgeleverde testtool controleer je of alle draadloze detectoren geconnecteerd zijn.
Ontvang een offerte
GDW-experten

Onze beveiligingsexpertise voor jouw sector

Retail

Banken & high security

Zorg

Onderwijs

Industrie

Logistiek

Overheid

KMO's

Logieverstrekkende bedrijven

Hotel & B&B

Parkings & zonneparken

Parkings & zonneparken

Alle sectoren

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023