Camerabewaking

Vele overheidsgebouwen zijn minstens deels publiek toegankelijk. In het publieke gedeelte is er vaak nood aan camerabewaking om zicht te krijgen op de vele bezoekers die binnen- en buiten wandelen. Wij installeren deze camerabewaking zowel in nieuwe overheidsgebouwen als in bestaande situaties.

Gratis risicoanalyse
Elektronische toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

De niet-publieke delen van het gebouw worden afgeschermd met een afzonderlijke toegang of afsluitbare binnendeuren. Met elektronische toegangscontrole kan vervolgens precies bepaald worden wie toegang krijgt tot specifieke afgesloten delen van het overheidsgebouw. Ook op bestaande deuren is het voor ons mogelijk om elektrische sloten te plaatsen met bijhorende badgelezers.  Zo kunt u een systeem van elektronische toegangscontrole perfect invoeren in bestaande gebouwen. Hiermee vervangt u het tijdrovende, complexe en onveilige sleutelbeheer.

Branddetectiesysteem & alarm

Branddetectie in overheidsgebouwen

Ook voor publiek toegankelijke overheidsgebouwen gelden strikte regels voor de brandveiligheid. Daarbij horen ook normen voor het branddetectiesystemen, met de bijhorende brand- en rookdetectoren, drukknoppen, sirenes en brandcentrale. Wij installeren een betrouwbaar branddetectiesysteem dat aan alle geldende normen voldoet en brand- of rookontwikkeling zeer snel detecteert.

Hoe gaan we te werk?
Avigilon Camerabewaking GDW Security

Waardevolle documenten

Een overheidsgebouw vereist buiten de openingsuren de nodige beveiliging met inbraakdetectie. Daarbij analyseren we welke ruimtes de meest waardevolle documenten en goederen bevatten, zodat we in grotere gebouwen de detectoren maximaal kunnen richten op de meest diefstalgevoelige zones.

Waarom GDW Security voor overheid ?

  • GDW Security biedt integrale beveiliging van overheidsgebouwen: inbraakdetectie, brandmeldingscentrales, elektronische toegangscontrole en camerabewaking
  • Wij installeren onze systemen zowel in nieuwbouw als bestaande overheidsgebouwen
  • Vertrouw op ons voor ontwerp, installatie, opvolging en onderhoud

 

Ontvang een offerte

Onze Referenties

huis van het kind tongeren logo
clb ninove logo
Logo-Technopolis

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023