Kwaliteit altijd op de eerste plaats

Wij plaatsen, ondersteunen en onderhouden hoogwaardige beveiligingsinstallaties.

Onze wettelijke erkenning en talrijke kwaliteitscertificaten getuigen van onze toewijding om altijd de beste service te leveren aan onze klant.

Over GDW Security

Van een eenmansbedrijf is GDW Security uitgegroeid tot een bloeiende kmo met meer dan 40 vakkundige medewerkers. Vader Guy De Wilder (GDW) richtte in januari 1980 het bedrijf op en bouwde het samen met zijn echtgenote Simonne Danckers uit tot wat het vandaag is. Sinds januari 2023 runnen zijn zonen Pieter (werkzaam bij GDW sinds 2003) en Jan (werkzaam bij GDW sinds 2005) het familiebedrijf met het oog op innovatie én duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten

GDW Security heeft de belangrijkste beveiligingscertificaten (INCERT, BOSEC, FiSQ en ISO9001:2015). Logisch voor een bedrijf dat meer dan 43 jaar in de beveiligingsbranche zit.

Meer info

Op de hoogte van de geldende wetgeving

Een bewakingscamera plaatsen? Een brandbeveiligingsinstallatie plaatsen conform de vereisten van uw verzekeringsmakelaar? We geven u graag mee wat er van u wordt verwacht en waar wij u mee kunnen helpen.

Meer info

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

  1. U dient uw aanvraag in voor camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakdetectie of toegangscontrole. Uiteraard is een totaaloplossing ook mogelijk.
  2. Onze beveiligingsadviseur komt bij u langs voor een risicoanalyse, volledig afgestemd op uw specifieke eisen of normen die u worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat uw pand nog niet? Dan voert onze adviseur een planstudie uit.
  3. Uw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk.  Onze beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en stelt een transparante offerte op maat op, inclusief alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo bent u zeker van een duidelijk en compleet kostenplaatje.
  4. Wijzigt er daarna nog iets aan uw concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen uw concept op elk moment finetunen zoals u dat wenst.
  5. Sluit het concept naadloos aan bij uw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van uw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van uw systeem kunt u rekenen op onze beveiligingsadviseur, die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.
Ontvang uw offerte

Waarom inzetten op elektronische beveiliging van GDW Security?

Bekijk onze realisaties

Meer dan 40 jaar ervaring in elektronische beveiliging

Onze vakkundig geïnstalleerde beveiligingsoplossingen beschermen inmiddels al meer dan 5.000 particuliere woningen en evenveel bedrijven.

Professioneel team van 40 beveiligingsexperts

Naast onze technici beschikken wij over ervaren servicedeskmedewerkers en gedreven beveiligingsexperts die een beveiligingsoplossing op maat uitwerken.

Vakkundige installatie en fijne afwerking

Wij nemen alleen genoegen met een perfecte installatie, waarbij onze vakmensen elk detail verfijnd afwerken. Zo integreren we onze beveiligingsinstallaties feilloos in en rond uw bedrijf.

Alleen het beste voldoet voor uw veiligheid

Wij blijven voortdurend op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen binnen de beveiligingssector.  Onze samenwerking met fabrikanten beperkt zich tot gerenommeerde merken die zich ruimschoots hebben bewezen op het gebied van degelijkheid en betrouwbaarheid.

Wij staan voor u klaar, dag én nacht

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Wij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar. Onze technische teams staan permanent klaar voor spoedinterventies.

Sterk partnernetwerk van installateurs

Naast onze eigen technici rekenen we op de ondersteuning van geselecteerde installatiebedrijven voor bekabelings- en onderhoudswerken. Deze partners krijgen bovendien de kans om de door ons op maat uitgewerkte beveiligingsconcepten te installeren bij hun klanten.

Persoonlijk betrokken bij uw beveiligingsvraagstuk

Wij zijn een familiaal bedrijf waar klantenservice hoog op de agenda staat. We voelen ons nauw betrokken bij de veiligheid van uw bedrijf en medewerkers. Onze beveiligingsexperts engageren zich persoonlijk om ieder beveiligingsvraagstuk correct te beantwoorden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GDW Security is maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties die niet voldoende financiële middelen hebben om broodnodige investeringen in beveiliging door te voeren. Samen met lokale vrijwilligers engageren wij ons binnen verschillende projecten om installaties te plaatsen en te onderhouden.  Een veiligere wereld voor iedereen !

Onze Partners

Braco logo
Securitas logo
De Raat Logo
One Touch logo
EM group colour

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023