Kwaliteit altijd op de eerste plaats

GDW Security plaatst, ondersteunt en onderhoudt hoogwaardige beveiligingsinstallaties. Onze wettelijke erkenning en talrijke kwaliteitscertificaten getuigen van onze toewijding om altijd de beste service te leveren aan onze klant.

Over GDW Security

Van een eenmansbedrijf is GDW Security uitgegroeid tot een bloeiende kmo met meer dan 40 vakkundige medewerkers. Vader Guy De Wilder (GDW) richtte in januari 1980 het bedrijf op en bouwde het samen met zijn echtgenote Simonne Danckers uit tot wat het vandaag is. Sinds januari 2023 runnen zijn zonen Pieter (werkzaam bij GDW sinds 2003) en Jan (werkzaam bij GDW sinds 2005) het familiebedrijf met het oog op innovatie én duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten

GDW Security heeft de belangrijkste beveiligingscertificaten (INCERT, BOSEC, FiSQ en ISO9001:2008). Logisch voor een bedrijf dat meer dan 40 jaar in de beveiligingsbranche zit.

Meer info
Camerabewaking in een winkel

Op de hoogte van de geldende wetgeving

Een bewakingscamera plaatsen? Een brandbeveiligingsinstallatie plaatsen conform de vereisten van je verzekeringsmakelaar? We geven je graag mee wat er van jou wordt verwacht en waar wij je mee kunnen helpen.

Meer info

Hoe ziet je samenwerking eruit?

  1. Je dient je aanvraag in voor camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakdetectie of toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.
  2. Onze beveiligingsadviseur komt bij je langs voor een risicoanalyse op maat van jouw eisen of de normen die jou worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat jouw pand nog niet? Dan voert de adviseur een planstudie uit.
  3. Jouw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Je beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo ben je zeker van een duidelijk kostenplaatje.
  4. Wijzigt er daarna nog iets aan je concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen jouw concept te allen tijde finetunen zoals jij dat wenst.
  5. Sluit het concept naadloos aan bij jouw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van jouw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van je oplossing mag je rekenen op de opvolging van jouw beveiligingsadviseur.
Ontvang een offerte

Waarom inzetten op elektronische beveiliging van GDW Security?

Bekijk onze realisaties

Meer dan 40 jaar ervaring in elektronische beveiliging

Onze vakkundig geïnstalleerde beveiligingsoplossingen beschermen inmiddels al meer dan 5.000 particuliere woningen en honderden bedrijven.

Professioneel team van 40 beveiligingsexperts

Naast onze installateurs beschikken wij over ervaren helpdeskmedewerkers en gedreven beveiligingsexperts die op maat een beveiligingsoplossing uitwerken.

Vakkundige installatie en fijne afwerking

Wij nemen alleen genoegen met een perfecte installatie, waarbij onze vakmensen elk detail verfijnd afwerken. Zo integreren we onze beveiligingsinstallaties feilloos in en rond je bedrijf.

Alleen het beste voldoet voor jouw veiligheid

Alle technologische evoluties in de beveiligingssector volgen we op de voet. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken die hun deugdelijkheid en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen.

Wij staan voor je klaar, dag én nacht

Ook na de installatie kan je op ons rekenen. Wij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar. Onze technische teams staan permanent klaar om uit te rukken voor spoedinterventies.

Sterk partnernetwerk van installateurs

Naast onze eigen installateurs rekenen we op de ondersteuning van geselecteerde installatiebedrijven voor bekabelings- en onderhoudswerken. Deze partners krijgen bovendien de kans om de door ons op maat uitgewerkte beveiligingsconcepten te installeren bij hun klanten.

Persoonlijk betrokken bij jouw beveiligingsvraagstuk

Wij zijn een familiaal bedrijf waar klantenservice hoog op de agenda staat. We voelen ons nauw betrokken bij de veiligheid van je bedrijf en medewerkers. Onze beveiligingsexperts engageren zich persoonlijk om ieder beveiligingsvraagstuk correct te beantwoorden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GDW Security is maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties die niet voldoende financiële middelen hebben om broodnodige investeringen in beveiliging door te voeren. Samen met lokale vrijwilligers engageert GDW Security zich binnen verschillende projecten om installaties te plaatsen en te onderhouden die materiaal en levens zullen redden.

Onze Partners

Securitas logo
De Raat Logo
One Touch logo
EM group colour

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023