Detecteer elke beweging

Sommige logistieke bedrijven stockeren bijzonder waardevolle goederen. Inkomende goederen, uitgaande goederen, leveranciers, talrijke medewerkers, interne verplaatsingen, zeer grote bedrijfsoppervlaktes, omvangrijke buitenterreinen…

Om deze hele wirwar aan bewegingen van mensen en goederen op uw bedrijfsterrein strikt te monitoren is camerabewaking onmisbaar. Met een doordacht cameranetwerk brengen we de cruciale zones en processen van uw bedrijf scherp in beeld. Zo daalt het risico op diefstal. Aangevuld met inbraakdetectie verzekeren we zo ook de beveiliging buiten de werkuren.

Gratis risicoanalyse
Branddetectie GDW Security

Brandmeldingssysteem

Met de opslag en handling van goederen gaan altijd specifieke brandrisico’s gepaard. Verzekeringsmaatschappijen en de wetgever leggen strikte eisen op. Vertrouw op GDW Security voor het uitwerken, installeren en onderhouden van een betrouwbaar en geavanceerd brandmeldingssysteem dat volledig aan de eisen van uw logistiek bedrijf voldoet.

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

Logistieke bedrijven hebben per definitie verschillende zones. Naast de opdelingen binnen de verschillende logistieke ruimtes heeft u ook een onderscheid met de kantoorruimtes en andere facilitaire ruimtes. Om het binnen- en buitengaan van verschillende medewerkers te monitoren en te bepalen wie in welke zones toegang krijgt, werkt u best met elektronische toegangscontrole.

Hoe gaan we te werk?

Waarom GDW Security voor uw logistiek bedrijf?

  • GDW Security ontwerpt een totaalconcept voor elektronische beveiliging van jouw medewerkers en goederen.
  • We ontwikkelen een cameranetwerk dat het risico op bedrijfsdiefstallen tot een minimum herleidt.
  • Verdeel jouw logistiek bedrijf in verschillende zones en bepaal wie toegang heeft toe elke ruimte met elektronische toegangscontrole.
  • Wij ontwerpen, installeren en onderhouden een geavanceerd brandmeldingssysteem dat volledig aan jouw eisen voldoet.
Ontvang een offerte

Onze Referenties

Viabuild Logo
Cairox Airvance Logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023