Jouw beveiliging op maat

Het uitwerken van een beveiligingsconcept op maat van een KMO start steeds met een analyse ter plaatse en diepgaande bespreking. Zoek je naar een specifieke oplossing voor branddetectie, camerabewaking, inbraakdetectie of elektronische toegangscontrole? Of wil je juist een volledig beveiligingssysteem waarin alle componenten maximaal met elkaar geïntegreerd worden? Bij GDW Security ben je voor beide invalshoeken aan het juiste adres.

Gratis risicoanalyse
Team GDW tekent een beveiligingsplan uit

Correcte risico-inschatting

Het ene KMO-gebouw is het andere niet. Ook de aard van de activiteiten verschilt enorm. De juiste elektronische beveiliging vereist dan ook maatwerk. Dit varieert van budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle basissystemen voor KMO’s met beperkte brand-, inbraak- of diefstalrisico’s tot en met high-end gesofisticeerde beveiligingsoplossingen voor gevoelige bedrijfssectoren, al dan niet gelegen op high-risk locaties. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoe gaan we te werk?

Waarom GDW Security voor KMO’s?

  • Totaalpartner voor elektronische beveiliging: camerabewaking, elektronische toegangscontrole, inbraakalarm en branddetectiesystemen
  • Zowel voor inbouw van beveiligingssystemen in bestaande KMO-gebouwen als voor nieuwbouwprojecten
  • Welkom voor een geïntegreerde veiligheidsaanpak of voor de afzonderlijke componenten
  • Totaalservice voor risicoanalyse, technisch ontwerp, installatie, monitoring en onderhoud
Ontvang een offerte

Onze Referenties

Buro B Architectuur Interieurdesign logo
Mosterdmakerij De Ster logo
Gent Hostel logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023