Beveiligingsadviseur GDW Security

Totaalservice en maatwerk

Met onze premium beveiligingsoplossingen die zowel performant zijn als naadloos integreren in uw interieur, zorgen we ervoor dat je je thuis kan ontspannen, met de geruststelling dat je woning 24/7 veilig is. Of het nu gaat om het ontmoedigen van inbrekers of het tijdig detecteren van brandgevaar, wij staan klaar om jou en je gezin te beschermen.

Geef jezelf het cadeau van gemoedsrust en laat ons je thuis beveiligen met een glimlach als extra service

4.8
Rated in Google ★★★★★

Vraag het aan je beveiligingsadviseur Stefan

“Ik ben bijna 30 jaar actief in de beveiligings- en bewakingssector en help je op de best mogelijke manier met de beveiliging van je woning en omgeving. Neem je even de tijd om het formulier in te vullen? Dan neem ik contact met je op. Ik kom ook graag ter plaatse – ook buiten de kantooruren – om uw beveiligingsnoden te bespreken.”

Stel je vraag
★★★★★
GDW-experten

Een veilige thuis in 5 stappen

  1. Je dient je aanvraag in voor inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.
  2. Onze beveiligingsadviseur komt bij je langs voor een risicoanalyse op maat van jouw eisen of de normen die jou worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat jouw pand nog niet? Dan voert de adviseur een planstudie uit.
  3. Jouw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Je beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo ben je zeker van een duidelijk kostenplaatje.
  4. Wijzigt er daarna nog iets aan je concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen jouw concept te allen tijde finetunen zoals jij dat wenst.
  5. Sluit het concept naadloos aan bij jouw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van jouw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van je oplossing mag je rekenen op de opvolging van jouw beveiligingsadviseur.

44 jaar ervaring

+5000 particuliere installaties

+1500 meldkameraansluitingen

Een gerust hart

Dat is onze belofte. Na tientallen jaren in de sector weten we wat belangrijk is om je woning écht veilig te maken. Of het nu gaat om een branddetectiesysteem of inbraakbeveiliging: je zit safe bij GDW Security.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte!

Ontvang een offerte

Op zoek naar het juiste elektronisch beveiligingssysteem?

Inbraakbeveiliging

Brand- en gasdetectie

Camerabewaking

Elektronische toegangscontrole

Ben je op zoek naar een totaaloplossing?

Waarom je elektronische beveiliging aan GDW Security toevertrouwen?

Meer dan 40 jaar ervaring in elektronische beveiliging

Onze vakkundig geïnstalleerde beveiligingsoplossingen beschermen inmiddels al meer dan 5.000 particuliere woningen en honderden bedrijven.

Sterk team van 40 beveiligingsadviseurs

Naast onze installateurs beschikken wij over ervaren servicedeskmedewerker en gedreven beveiligingsadviseurs die op maat een beveiligingsoplossing uitwerken.

Persoonlijk betrokken bij jouw beveiligingsvraagstuk

Wij zijn een familiaal bedrijf waar klantenservice hoog op de agenda staat. We voelen ons nauw betrokken bij de veiligheid van je thuis. Onze beveiligingsadviseurs engageren zich persoonlijk om ieder beveiligingsvraagstuk correct te beantwoorden.

Vakkundige installatie en fijne afwerking

Wij nemen alleen genoegen met een perfecte installatie, waarbij onze vakmensen elk detail verfijnd afwerken. Zo integreren we onze beveiligingsinstallaties feilloos in en rond je woning.

Alleen het beste voldoet voor jouw veiligheid

Alle technologische evoluties in de beveiligingssector volgen we op de voet. We werken uitsluitend met gerenommeerde premium merken die hun deugdelijkheid en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen.

Wij staan voor je klaar, dag én nacht

Wij staan voor je klaar, dag én nacht
Ook na de installatie kan je op ons rekenen. Wij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar. Onze technische teams staan permanent klaar om uit te rukken voor spoedinterventies.

Alle vereiste certificaten aan de muur

Aan onze bedrijfsmuren vind je alle vereiste certificaten: INCERT Intrusion, Bosec, Iso9001. Bovendien zijn wij erkend aannemer, klasse 5 – categorie P1 (elektrische installaties).

Sterk partnernetwerk van installateurs

Naast onze eigen installateurs rekenen we op de ondersteuning van geselecteerde installatiebedrijven voor bekabelings- en onderhoudswerken. Deze partners krijgen bovendien de kans om de door ons op maat uitgewerkte beveiligingsconcepten te installeren bij hun klanten.

Onze partners.

Securitas logo
De Raat Logo
One Touch logo
EM group colour

“Ongeëvenaarde support, super-professioneel, vriendelijk Kijk naar de referenties en je zoekt niet verder. Ik ben al 28 jaar een zeer tevreden klant.”

Eric van Eupen

“Volgend jaar 25 jaar klant bij GDW Security. 25 jaar met uitstekende service, grote tevredenheid, prima (klant-)vriendelijkheid, … Zeer professionele firma, kwalitatieve producten, een regelrechte aanrader.”

Guido Borremans

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023