Beveiligingsadviseur GDW Security

Totaalservice en maatwerk

Met onze premium beveiligingsoplossingen die zowel performant zijn als naadloos integreren in uw interieur, zorgen we ervoor dat u thuis kunt ontspannen, met de geruststelling dat uw woning 24/7 veilig is. Of het nu gaat om het ontmoedigen van inbrekers of het tijdig detecteren van brandgevaar, wij staan klaar om u en uw gezin te beschermen.

Geef uzelf het cadeau van gemoedsrust en laat ons uw thuis beveiligen met een glimlach als extra service.

4.8
Rated in Google ★★★★★
Stefan beveiligingsadviseur

Vraag het aan uw beveiligingsadviseur Stefan

“Ik ben bijna 30 jaar actief in de beveiligings- en bewakingssector en help u op de best mogelijke manier met de beveiliging van uw woning en omgeving. Neemt u even de tijd om het formulier in te vullen? Dan neem ik contact met u op. Ik kom ook graag ter plaatse – ook buiten de kantooruren – om uw beveiligingsnoden te bespreken.”

Stel je vraag
★★★★★

Een veilige thuis in 5 stappen

  1. U dient uw aanvraag in voor inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.
  2. Onze beveiligingsadviseur komt bij u langs voor een risicoanalyse op maat van uw eisen of de normen die u worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat uw pand nog niet maar u heeft al concrete plannen ? Dan voert onze adviseur een planstudie uit.
  3. Uw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Onze beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo bent u zeker van een duidelijk kostenplaatje.
  4. Wijzigt er daarna nog iets aan uw concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen uw concept te allen tijde finetunen zoals u dat wenst.
  5. Sluit het concept naadloos aan bij uw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van uw beveiligingsoplossing.  Ook tijdens de installatieperiode mag u rekenen op de opvolging van onze beveiligingsadviseur.

44 jaar ervaring

+5000 particuliere installaties

+1500 meldkameraansluitingen

Een gerust hart

Dat is onze belofte. Na tientallen jaren in de sector weten we wat belangrijk is om uw woning écht veilig te maken. Of het nu gaat om een branddetectiesysteem of inbraakbeveiliging : bij GDW Security bent u in veilige handen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte!

Ontvang een offerte

Op zoek naar het juiste elektronisch beveiligingssysteem?

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

brandgasdetectie

Brand- en gasdetectie

Camerabewaking

Camerabewaking

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

Bent u op zoek naar een totaaloplossing?

Waarom uw elektronische beveiliging aan GDW Security toevertrouwen?

Meer dan 40 jaar ervaring in elektronische beveiliging

Onze vakkundig geïnstalleerde beveiligingsoplossingen beschermen inmiddels al meer dan 5.000 particuliere woningen.

Sterk team van 40 beveiligingsadviseurs

Naast onze technici beschikken wij over ervaren servicedeskmedewerkers en gedreven beveiligingsadviseurs die op uw maat een beveiligingsoplossing uitwerken.

Persoonlijk betrokken bij uw beveiligingsvraagstuk

Wij zijn een familiaal bedrijf waar klantenservice hoog op de agenda staat. We voelen ons nauw betrokken bij de veiligheid van uw thuis. Onze beveiligingsadviseurs engageren zich persoonlijk om ieder beveiligingsvraagstuk correct te beantwoorden.

Vakkundige installatie en fijne afwerking

Wij nemen alleen genoegen met een perfecte installatie, waarbij onze vakmensen elk detail verfijnd afwerken. Zo integreren we onze beveiligingsinstallaties feilloos in en rond uw woning.

Alleen het beste voldoet voor uw veiligheid

Alle technologische evoluties in de beveiligingssector volgen we op de voet. We werken uitsluitend met gerenommeerde premium merken die hun deugdelijkheid en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen.

Wij staan voor u klaar, dag én nacht

Wij staan voor u klaar, dag én nacht.
Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Wij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar. Onze technische teams staan permanent klaar voor dringende interventies.

Alle vereiste certificaten aan de muur

Aan onze bedrijfsmuren vind je alle vereiste certificaten: INCERT Intrusion, Bosec, Iso9001. Bovendien zijn wij erkend aannemer, klasse 5 – categorie P1 (elektrische installaties).

Sterk partnernetwerk van installateurs

Naast onze eigen technici rekenen we op de ondersteuning van geselecteerde installatiebedrijven voor bekabelings- en onderhoudswerken. Deze partners krijgen bovendien de kans om de door ons op maat uitgewerkte beveiligingsconcepten te installeren bij hun klanten.

Onze partners.

Braco logo
Securitas logo
De Raat Logo
One Touch logo
EM group colour

“Ongeëvenaarde support, super-professioneel, vriendelijk Kijk naar de referenties en je zoekt niet verder. Ik ben al 28 jaar een zeer tevreden klant.”

Eric van Eupen

“Volgend jaar 25 jaar klant bij GDW Security. 25 jaar met uitstekende service, grote tevredenheid, prima (klant-)vriendelijkheid, … Zeer professionele firma, kwalitatieve producten, een regelrechte aanrader.”

Guido Borremans

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023