Voorkom materiële en imagoschade

Veiligheidsincidenten leiden bij deze bedrijven niet alleen tot grote materiële schade en een hoge potentiële kost. De imagoschade loopt voor de betrokken ondernemingen vaak nog veel hoger op. Dat klanten kunnen vertrouwen in de veiligheid vormt voor deze bedrijven een essentiële bouwsteen van hun zakelijk succes.

Gratis risicoanalyse
Beveiligingsadviseur GDW Security

Verzekeringsmaatschappijen

GDW Security bouwde de afgelopen decennia veel ervaring op in de beveiliging van high-risico bedrijven en organisaties. De veiligheidseisen liggen in die situaties bijzonder hoog en worden verplicht opgelegd door de betrokken verzekeringsmaatschappijen.

Grondplananalyse voor optimale beveiliging

De zwakste veiligheidsschakels

Bij high-risico bedrijven vormt een diepgaande en grondige analyse van alle werkprocessen en ruimtes het vertrekpunt. We zoeken naar de zwakste veiligheidsschakel in alle mogelijke scenario’s en brengen deze nauwgezet in kaart. We bekijken veiligheid integraal vanuit de verschillende mogelijke bedreigingen. Denk daarbij aan brand, inbraak, diefstal, vandalisme, fraude, oplichting,….

Hoe gaan we te werk?
GDW Security installateur configureert installatie

Een sluitend totaalsysteem

Veiligheid wordt in deze situaties gewaarborgd door een geïntegreerde inzet van de meest geavanceerde technologieën. We combineren high-end brandbeveiliging, inbraakdetectie, camerabewaking en elektronische toegangscontrole tot een sluitend totaalsysteem.

Installatie GDW Security

Back-up systemen

Dit systeem moet uiteraard maximaal bestand zijn tegen doelgerichte sabotage door doorgewinterde criminelen. Daarom werken we met meervoudige detectie- en beveiligingssystemen die als back-up van elkaar dienen. Zo lopen we een minimaal risico op uitval of doelgerichte uitschakeling.

Ontvang een offerte
Intern overleg voor bank & high security

Snel en doelgericht ingrijpen

Veel aandacht gaat naar de opleiding en samenwerking met het fysieke bewakingspersoneel. Bij eventuele incidenten moeten zij zeer snel en doelgericht ingrijpen op basis van de detectie door de elektronische veiligheidssystemen.

gdw gratis risicoanalyse

Overkoepelend beveiligingsverhaal

In vele gevallen gaat het over bedrijven en organisaties met meerdere vestigingen. Dit betekent dat verschillende beveiligingssystemen moeten worden samengebracht in een overkoepelend beveiligingsverhaal waarbij we overal hetzelfde beveiligingsniveau garanderen. Ook voor deze bijzondere uitdagingen bouwden de beveiligingsexperts van GDW Security uitgebreide ervaring op.

Ontvang een offerte

Waarom GDW Security voor uw high risk bedrijf of bank ?

  • Vele jaren ervaring met beveiliging van banken en high risk zones. Vele referentieprojecten die we jammer genoeg inhoudelijk niet mogen toelichten.
  • Diepgaande veiligheidsanalyse van alle mogelijke bedreigingen. We brengen de zwakste veiligheidsschakels nauwgezet in kaart.
  • Wij werken met de meest geavanceerde en moderne elektronische beveiligingssystemen. Elke betrouwbare beveiligingstechniek evalueren we op potentiële meerwaarde voor het beveiligingsconcept.
  • Alle beveiligingstoepassingen worden met elkaar geïntegreerd in één overkoepelend systeem.
  • Eenzelfde beveiligingsniveau op verschillende locaties dankzij een overkoepelend beveiligingsverhaal.
Ontvang een offerte

Onze Referenties

logo kpmg
Van Der Valk Antwerpen Logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023