Voice Alarm System: duidelijk verstaanbare informatie

Oh’Green – vroeger bekend als Intratuin – heeft een gloednieuwe vestiging in Aarschot. Je vindt er tuinmeubelen, binnen- en buitenplanten, woonaccessoires, dierenvoeding, grondproducten en kerstartikelen. Wat als er iets onverwachts gebeurt en zowel bezoekers als personeel snel naar buiten moeten?

Minder paniek, meer duidelijkheid

Voor de nieuwbouw van een gloednieuwe commerciële handelsruimte in Aarschot wil Oh’Green investeren in de nieuwste technologie voor evacuatiesystemen. Die maakt geen gebruik van een klassieke sirene, maar van een gesproken boodschap met gerichte informatie.

Resultaat? De aanwezigen kunnen sneller evacueren, er ontstaat minder paniek en het wordt snel duidelijk wat er precies aan de hand is. Bovendien kan Oh’Green de luidsprekers gebruiken voor andere doelen, zoals sfeermuziek en interne meldingen.

Strenge regelgeving

Uiteraard moeten alle evacuatiesystemen voldoen aan de strikte wetgeving. Het Voice Alarm System (VAS) waar we mee werken is gelinkt aan een brandmeldcentrale die volgens de NBN S21-100 normering is opgebouwd. Daarnaast zijn er ook verbindingen met high-end systemen voor inbraakdetectie, toegangscontrole en camerabewaking. Oh’Green kan er dus op vertrouwen dat zowel goederen als klanten en personeel veilig zijn.

Veilig dankzij een Voice Alarm System

snelle begeleiding naar een veilige plaats

duidelijke informatie

“De aanwezigen kunnen sneller evacueren, er ontstaat minder paniek en het wordt snel duidelijk wat er precies aan de hand is.”

Alain Hellebaut

CEO bij Oh'Green

Wanneer kiezen voor een Voice Alarm System?

Wanneer en hoe een Voice Alarm System zal toegepast worden, bepalen we op basis van een risicoanalyse en evaluatie van de behoeften.

Enkele van onze andere referenties

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023