Foutloze branddetectie

Branddetectie vormen al langer een vertrouwd beeld in scholen. Datzelfde geldt ook steeds meer voor inbraakdetectie, camerabewaking en elektronische toegangscontrole. Zowel voor nieuwe schoolgebouwen als bestaande schoolsites kan je op GDW Security rekenen als partner voor elektronische beveiliging. Samen analyseren we op welke manier we de belangrijkste veiligheidsrisico’s doelgericht kunnen aanpakken.

Gratis risicoanalyse

Eenvoudig sleutelbeheer

Ook scholen kampen met de uitdagingen van een ingewikkeld sleutelbeheer. Talrijke af te sluiten lokalen, zeer veel vaak wisselende leerkrachten en overige medewerkers,… Met digitale toegangscontrole valt dit sterk te vereenvoudigen en bepaalt de school haarfijn wie toegang heeft tot welke lokalen. Bovendien heb je op elk moment een registratie van wie zichzelf toegang heeft verschaft tot een bepaald lokaal.

Hoe gaan we te werk?

Waarom GDW Security voor jouw onderwijsinstelling?

  • Je vaste elektronische beveiligingspartner met ervaring in het onderwijslandschap
  • Compleet beveiligingsconcept op maat
  • Combinatie van branddetectie met camerabewaking en elektronische toegangscontrole voor een geïntegreerd veiligheidssysteem
  • Gebruik van de modernste beveiligingstechnologieën
  • Totaalservice voor ontwerp, installatie en opvolging
Ontvang een offerte

Onze Referenties

Syntra logo

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023