Een proactieve oplossing afgestemd op de verwachtingen en behoeften van de klant.

Cairox Belgium nv  is een toonaangevend leverancier van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).  Zij bieden al 30 jaar totaaloplossingen voor HVAC-projecten aan professionele installateurs en studieburelen.  Ze delen en gebruiken hun expertise in het verbeteren van het binnenklimaat en in energie-efficiëntie om voor iedereen een gezonde en veilige binnenomgeving te creëren.

In België beschikt Cairox Belgium nv over één hoofdkantoor en 13 vestigingen waar GDW Security totaaloplossingen heeft geïmplementeerd voor inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en in sommige vestigingen ook toegangscontrole.

Aangezien de klanten van Cairox Belgium nv de hele dag actief zijn op de bouwplaats en daardoor vaak niet de tijd hebben om hun bestellingen overdag op te halen, heeft Cairox Belgium nv in een aantal vestigingen een nachtkluis geïnstalleerd. Deze nachtkluisservice sluit perfekt aan bij de online verkoop via de eigen website en de fysieke verkoop overdag in de vestigingen. De installatie van de nachtkluizen vereiste specifieke beveiligingsmaatregelen waarvoor GDW Security een passende oplossing heeft geboden.

Cairox Belgium nv is al meer dan 10 jaar klant bij GDW Security.  Een sterke klantenbinding door betrouwbare beveiligingsoplossingen aangevuld met kwalitatieve service en onderhoud, vormt de kern van onze samenwerking.

Gecentraliseerde camerabewaking

Klanten krijgen alleen toegang tot het sas van de nachtkluis met een persoonlijke code. In de kluis staat hun bestelling klaar. Nadat ze hun bon hebben afgetekend, kunnen ze weer op pad. De uitreiking van de codes en de camerabewaking van de nachtkluis verloopt gecentraliseerd vanuit het hoofdkantoor in Zaventem.

Onkraakbaar systeem

Door het gecentraliseerde beheer hoeft niemand ter plaatse te komen om een code voor een klant aan te maken of om de bestelling te overhandigen. Het code- en controlesysteem werd door Cairox Belgium nv op alle manieren getest, maar het bleek niet mogelijk het te kraken.

“Door onze expertise en het technisch inzicht, zijn wij in staat om praktisch haalbare oplossingen te beoordelen.  We zijn kritischer en hierdoor kunnen we exact definiëren wat er nodig is om de doelen van de klant te kunnen realiseren”, aldus Lieven Hauspie, onze adviseur die de contacten met Cairox Belgium nv onderhoudt. Hoe dichter we bij elkaar staan, hoe beter we elkaar begrijpen.

Zero harm is de norm

Cairox Belgium nv plaatst de visie op beveiliging bij hun in een breder kader.  Ze behoren tot een grote internationale groep die werkongevallen absoluut wilt vermijden. Zero harm is de norm. Daarom investeren ze in EHBO-opleidingen, in brand- en inbraakbeveiliging en ook in de camerabewaking van de kluizen in hun vestigingen. Ze zijn blij dat ze met GDW Security een partner hebben die actief meedenkt, want ze willen hun grenzen steeds weer verleggen. Ook in de beveiliging.

“We zijn verheugd om samen te werken met GDW Security, een partner die proactief meedenkt.  Dankzij hun expertise kunnen we onze beveiliging voortdurend verbeteren en onze klanten een optimale oplossing aanbieden bij leveringen buiten de werkuren.

Jan Dhaenens

Managing Director bij Cairox Belgium nv

Overtuigd van de samenwerking?

GDW Security  speelde verrassend goed op de vragen van Cairox Belgium nv.  Samen met een contactpersoon van GDW Security zijn ze naar al hun vestigingen gegaan om ter plaatse te zien wat er nodig is voor de camerabewaking van de nachtkluizen.

GDW Security overlegt dan intern en plukt niet lukraak een oplossing van het internet. Bovendien hebben we bij GDW Security een grote kennis over netwerken. Dat maakt het verschil, indien u gefundeerde beslissingen moet nemen.

Enkele van onze andere referenties

keukens de abdij brugge logo
logo kpmg
Politie-logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023