3 minuten om te verspreiden

+11 minuten tot interventie brandweer

60% failliet na zware schade binnen 5 jaar

De risico's in cijfers

Bij een bedrijfsbrand loopt de financiële schade snel op. Niet alleen de directe materiële verliezen door het vuur, de hitte of de rook tellen door. Bij een noodgedwongen productiestop of een meerdaagse verstoring van je bedrijfsactiviteiten zijn de financiële rampen vaak niet te overzien.

Om nog maar te zwijgen over het risico op menselijke slachtoffers en het bijhorende leed.

Wat de schade ook mogen zijn: een bedrijfsbrand voorkom je best altijd.

Gratis risicoanalyse

Bescherm je medewerkers en goederen

Geef je medewerkers en goederen de bescherming die ze verdienen. Kies voor een betrouwbaar branddetectiesysteem, aangesloten op een professionele brandcentrale. Vertrouw hiervoor op de expertise van GDW Security.

Hoe gaan we te werk?
GDW-werknemer neemt werktuigen uit wagen

Brandbeveiliging op maat

Op maat van je specifieke bedrijfsrisico’s werken onze beveiligingsexperts met de nieuwste technieken een compleet brandbeveiligingssysteem. Daarbij analyseren we de aangewezen detectietechnieken voor de juiste keuze van gas-, hitte- en rookdetectoren.

Verder voorzien we drukknoppen, brandsirenes en sluiten we alle componenten zorgvuldig aan op een doordacht geselecteerde brandcentrale.

Ontvang een offerte
GDW-experten

Onze beveiligingsexpertise voor jouw sector

Retail

Banken & high security

Zorg

Onderwijs

Industrie

Logistiek

Overheid

KMO's

Logieverstrekkende bedrijven

Hotel & B&B

Parkings & zonneparken

Parkings & zonneparken

Alle sectoren

Waarom GDW Security?

Ontvang een offerte

Brandbeveiliging op maat

Onze veiligheidsexperts werken een beveiligingsconcept uit op basis van een veiligheidsaudit ter plaatse en een analyse van je specifieke bedrijfsrisico’s. Deze informatie vullen we aan met de eventuele richtlijnen van verzekeringen en brandweer.

Totaalconcept met alle vereiste technische componenten

Gas-, rook- en hittedetectoren, beamdetectoren, drukknoppen, brandcentrale en brandsirenes. Voor het complete pakketje en de installatie ervan reken je op onze experten.

Zowel analoge als conventionele brandcentrales mogelijk

Bij conventionele brandcentrales weten we perfect waar de brand gedetecteerd werd. Daarom plaatsen we een analoge brandcentrale uitsluitend in kleine bedrijven met een beperkt aantal ruimtes. De brandcentrale vormt het hart van je brandbeveiliging. Deze alarmeert de meldkamer en stuurt deurmagneten, rookkoepels en sirenes aan.

Uitsluitend BOSEC-gecertificeerde brandbeveiliging

Wij werken met uitsluitend met BOSEC-gecertificeerde brandbeveiligingssystemen. Zo ben je zeker van een maximale betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit. Als BOSEC erkend bedrijf hebben we een ruime expertise opgebouwd aan het ontwerpen en installeren van concepten die conform de NBN S21-100 1 & 2 normering zijn. 

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023