StageCo, een wereldspeler in de wereld van concertstages.

‘When the magic of festivals is in the air…’

Rock Werchter, vaak uitgeroepen tot beste festival van de wereld.  Het iconisch podium van Rock Werchter wordt al sinds mensenheugenis geleverd en geïnstalleerd door StageCo, dé absolute top in de wereld van concertstages. Met trouwe klanten als Taylor Swift, Beyoncé, Coldplay, Metallica, U2, The Weeknd, Robbie Williams,…is StageCo een wereldspeler in zijn soort. En daar mogen we als Belg best wel trots op zijn.

Al dat kostbaar materiaal van die indrukwekkende podia moet echter altijd goed beveiligd worden tegen diefstal en brand, zodat het publiek telkens weer kan genieten van een onvergetelijke show.

 

Succesvolle samenwerking met partner Niftix.

StageCo was op zoek naar betrouwbare brandsystemen om hun logistieke ruimtes te beschermen tegen branduitbraak.

Samen met onze partner Niftix zorgden wij voor de totale beveiliging van zowel de kantoren als de oude en nieuwe logistieke ruimtes.  Met een goede brandbeveiliging gekoppeld aan een meldkamer (verplicht om aan bepaalde normen te voldoen) kan het systeem bij StageCo het begin van een brand meteen detecteren en doorsturen naar de meldkamer waar de operator optimaal kan reageren.

Niftix en GDW Security hebben dit project succesvol afgerond en zijn best trots op het resultaat.

Tot in de puntjes...

Bij de brandbeveiliging van grote logistieke ruimtes zijn er verschillende cruciale aspecten die in acht moeten genomen worden.  Een opdeling van ruimtes in meerdere brandcompartimenten is er één van.  Ook de keuze van een betrouwbare brandcentrale dat als een robuuste fundament dient waarop lussen en uitbreidingen kunnen toegevoegd worden.  Dit concept vraagt om een meer industriële brandbeveiligingsbenadering.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de specifieke situatie en behoeften van de klant. Daarna volgt een uitgewerkt concept volgens de NBN S21-100 norm en tijdens de installatie voerde onze expert een dagelijkse opvolging uit.  Alles werd mooi tot in de puntjes afgewerkt door Niftix en onze technici, en dàt zijn de normen die GDW Security altijd nastreeft.

 

Brandbeveiligingsoplossingen voor continuïteit en betrouwbaarheid

Continuïteit is van primordiaal belang voor elk bedrijf, en dat is niet anders bij StageCo.  In de logistieke sector waar grote panden met vloeroppervlakten de norm zijn, is het essentieel om brandrisico’s te minimaliseren.

Met onze toewijding en expertise zorgen wij ervoor dat logistieke ruimtes optimaal beschermd zijn tegen brandrisico’s.  Dankzij onze grondige analyses, maatwerkconcepten volgens de NBN S21-100 norm, en dagelijkse opvolging door onze experts tijdens de installatie, garanderen wij een betrouwbare installatie.

24/7 gemoedsrust voor de klant, daar doen we het voor !

 

Enkele van onze andere referenties

keukens de abdij brugge logo
logo kpmg
Politie-logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023