100% maatwerk voor winkelbeveiliging

Er bestaat een enorme variëteit aan winkels en retailers. Sommige winkels specialiseren zich in dure en waardevolle producten, maar krijgen dagelijks een beperkter aantal klanten over de vloer. Andere winkels zijn vooral laagdrempelig in hun productenaanbod, waardoor ze vele honderden tot zelfs duizenden bezoekers verwelkomen. Ook de vloeroppervlakte, de indeling van de winkel, de toegang tot het magazijn,… verschilt in elke situatie.

Kortom, winkeluitbaters hebben voor hun beveiliging nood aan 100% maatwerk.  Dit concept passen we – in aangepaste vorm – toe voor elke vestiging en kunnen we eenvoudig uitbreiden volgens je bedrijfsgroei.

Gratis risicoanalyse

Doe geen enkele toegeving op brandveiligheid

Je medewerkers en klanten verdienen de beste bescherming op vlak van brandveiligheid. Ook de wetgeving legt de brandveiligheidsnormen voor winkels – volledig terecht – bijzonder hoog.

Wij ontwerpen een brandbeveiligingssysteem dat elke smeulende brand of beginnende rookvorming in je winkel of logistieke ruimtes meteen detecteert en signaleert. Dit geeft je winkelmedewerkers de kans om vroegtijdig in te grijpen.

Hoe gaan we te werk?

Evacuatie met gesproken boodschappen

Evacuatie – eventueel met gesproken boodschappen – verloopt zo snel mogelijk met een minimaal risico op slachtoffers en beperkte materiële schade. Je bezoekers krijgen gerichte instructies voor evacuatie, wat het risico op paniek beperkt. Je bezoekers begeven zich dankzij de heldere informatie sneller naar een veilige locatie. De sirenes en luidsprekers kunnen we flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek en overige interne meldingen.

Voorkom doelgericht diefstallen

Intelligente camerasystemen maken tal van bijkomende toepassingen mogelijk waaronder gezichtsherkenning, en het identificeren van verdachte handelingen, maar ook het tellen van het aantal winkelbezoekers en het analyseren van looppatronen.

Voor beide facetten – inbraakdetectie en camerabewaking – is een grondige studie vereist. Vertrouw hiervoor op de expertise van GDW Security. Wij werken een compleet en strak beveiligingssysteem uit zonder afbreuk te doen aan de beoogde winkelbeleving.

Ontvang een offerte
Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

Niet alle ruimtes van je winkelpand zijn publiek toegankelijk. In je magazijnen of personeelsruimtes heeft een klant niets te zoeken. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers ’s ochtends je winkel kunnen openen en weer sluiten? Met elektronische toegangscontrole vergroot je de veiligheid en vergemakkelijk je de praktische winkelorganisatie.

Waarom GDW Security voor winkelbeveiliging?

  • Je vaste elektronische beveiligingspartner voor het hele land
  • Compleet beveiligingsconcept op maat, toepasbaar in alle vestigingen
  • Bescherm je winkel tegen brand, inbraken en winkeldiefstallen
  • Gebruik van de modernste beveiligingstechnologieën
  • Totaalservice voor ontwerp, installatie en opvolging
Ontvang een offerte

Onze Referenties

H&M logo

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023