100% maatwerk voor winkelbeveiliging

Er bestaat een enorme variëteit aan winkels en retailers. Sommige winkels specialiseren zich in dure en waardevolle producten, maar krijgen dagelijks een beperkter aantal klanten over de vloer. Andere winkels zijn vooral laagdrempelig in hun productenaanbod, waardoor ze vele honderden tot zelfs duizenden bezoekers verwelkomen. Ook de vloeroppervlakte, de indeling van de winkel, de toegang tot het magazijn,… verschilt in elke situatie.

Kortom, winkeluitbaters hebben voor hun beveiliging nood aan 100% maatwerk.  Dit concept passen we – in aangepaste vorm – toe voor elke vestiging en kunnen we eenvoudig uitbreiden volgens uw bedrijfsgroei.

Gratis risicoanalyse
Branddetectiesysteem & alarm

Doe geen enkele toegeving op brandveiligheid

Uw medewerkers en klanten verdienen de beste bescherming op vlak van brandveiligheid. Ook de wetgeving legt de brandveiligheidsnormen voor winkels – volledig terecht – bijzonder hoog.

Wij ontwerpen een brandbeveiligingssysteem dat elke smeulende brand of beginnende rookvorming in uw winkel of logistieke ruimtes meteen detecteert en signaleert. Dit geeft uw winkelmedewerkers de kans om vroegtijdig in te grijpen.

Hoe gaan we te werk?
GDW Security beveiligt je retailzaak

Evacuatie met gesproken boodschappen

Evacuatie – eventueel met gesproken boodschappen – verloopt zo snel mogelijk met een minimaal risico op slachtoffers en beperkte materiële schade. Uw bezoekers krijgen gerichte instructies voor evacuatie, wat het risico op paniek beperkt. Uw bezoekers begeven zich dankzij de heldere informatie sneller naar een veilige locatie. De sirenes en luidsprekers kunnen we flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek en overige interne meldingen.

GDW Security beveiligt je retailzaak

Voorkom doelgerichte diefstallen

Intelligente camerasystemen maken tal van bijkomende toepassingen mogelijk waaronder gezichtsherkenning, en het identificeren van verdachte handelingen, maar ook het tellen van het aantal winkelbezoekers en het analyseren van looppatronen.

Voor beide facetten – inbraakdetectie en camerabewaking – is een grondige studie vereist. Vertrouw hiervoor op de expertise van GDW Security. Wij werken een compleet en strak beveiligingssysteem uit zonder afbreuk te doen aan de beoogde winkelbeleving.

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

Niet alle ruimtes van uw winkelpand zijn publiek toegankelijk. In uw magazijnen of personeelsruimtes heeft een klant niets te zoeken. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers ’s ochtends uw winkel kunnen openen en ’s avonds weer sluiten? Met elektronische toegangscontrole vergroot u de veiligheid en vergemakkelijkt u de praktische winkelorganisatie.

Waarom GDW Security voor uw winkelbeveiliging?

  • Uw vaste elektronische beveiligingspartner voor het hele land
  • Compleet beveiligingsconcept op maat, toepasbaar in alle vestigingen
  • Bescherm uw winkel tegen brand, inbraken en winkeldiefstallen
  • Gebruik van de modernste beveiligingstechnologieën
  • Totaalservice voor ontwerp, installatie en opvolging
Ontvang een offerte

Onze Referenties

IKEA Logo
H&M logo
as adventure logo

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023