Referenties - Kmo's

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

Ency Holding

ENCY HOLDING

Nieuwbouwproject gelegen aan het Albertkanaal op de hoek van de Bredabaan en de Vaartkaai. De huurder is een school waardoor dit complex zijn veiligheidseisen zeer specifiek zijn geworden. Branddetectie conform NBN S21-100 normering uitgevoerd en ingetratie van totaalconcept inbraakdetectie en toegangscontrole.
Merken: SATEL - LIMOTEC - ROSLAERE

MOSTERD DE STER LUBBEEK

MOSTERD DE STER LUBBEEK

In de Mosterdfabriek DE STER in Lubbeek produceren ze elke week vele kilo’s echte Leuvense mosterd. Deze wordt nog steeds gefabriceerd met behulp van een authentieke mosterdmolen volgens een recept dat al 87 jaar oud is. Totaalconcept beveiliging in samenwerking met een GDW Certified partner.
Merken: SATEL - HONEYWELL HRZ - SEFICA

Memnon

Memnon Archiving Services Belgium – Brussel

Al meer dan een decennium ondersteunt Memnon de eigenaars van audiovisuele collecties - van omroepen, culturele instellingen, bibliotheken en universiteiten - en zorgt voor de juiste omstandigheden en de juiste oplossingen te digitaliseren, te herstellen & behouden. Ze bieden een professionele, hoge kwaliteit en kosteneffectieve service, dat innovatieve technieken en diepgaande ervaring van de audiovisuele verwerking en databases, professioneel onderzoek in archivering normen, en geoptimaliseerde productieproces combineert.

In het nieuwe gebouw stond GDW Security in voor de uitwerking en installatie van het concept rond inbraak- & branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole.

Merken: SATEL - INIM - SEFICA 

Buro B

Architecten Buro B

Buro B staat voor architectuur & interieurdesign. Buro B kan een volledige integratie van architectuur met interieur aanbieden dat elke keer weer resulteert in een geheel dat af is, zowel esthetisch als functioneel. Project uitgevoerd met GDW Certified partner Europ Electic.

Merken: SATEL

Jeugdhostel Lier

BED MUZET is het eerste culturele hostel in België. Gesitueerd in de groene oase rond de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier, ligt dit hostel pal in de historische binnenstad, vlakbij de Sint-Gummaruskerk, de Zimmertoren en de Grote Markt. BED MUZET is ondergebracht in een gerenoveerde vleugel van het voormalige klooster van de Zwartzusters en beschikt over een rustgevende binnentuin. Samen met onze GDW Certified partner Electro Wijnants stonden we in voor de inbraak- & branddetectie en het IP-camerabewakingsysteem.

Merken: ESSER IQ8 - SATEL - HIKVISION

Dulst Wijn met Advies

Gespecialiseerd in import van vooral Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen beschikt men bij DULST over een ruim gamma wijnen waaronder ook minder gekende appellaties, gaande van de betere streekwijnen tot de Grand Cru Classé. DULST wijn met advies importeert voornamelijk 'mise au chateau' en 'mise au domaine' wijnen.

Bij de verbouwing van het bestaande bedrijfsgebouw met verkooppunt en ondergrondse opslagruimte (+ 1500m² met permanente voorraad van 80.000 flessen) implementeerde GDW Security een IP camerabewakingsysteem én inbraakdetectie. De klant kan met zijn smartphone de camerabeelden bekijken en het inbraakdetectiesysteem via een app beheren.

Merken: SATEL - AVIGILON

Gent Hostel

Gent Hostel, een combinatie van een (luxe)studentenhuis en hotel waar men kamers volledig automatisch kan boeken per dag, week of maand in het hart van de stad Gent. Natuurlijk zijn de eisen van de brandweer hiervoor streng en implementeerden wij een brandmeldsysteem conform de NBN S21-100 normering in dit pand. 

Merken: ESSER

M-TEC ENERGY

We installeerden een inbraak- en branddectectiesysteem bij M-TEC ENERGY, gelegen in een nieuwe KMO-zone in Duffel. Dit project voerden we samen uit met Certified Dealer Belloy Elektrotechniek.