Referenties - Zorgsector

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

duneroze_wenduine

Duneroze Wenduine

Renovatie van een bestaand woonzorgcentrum in Wenduine, waarbij de bestaande branddetectie volledig is vervangen en aangepast naar een concept met hogere veiligheid. Uitvoering in opdracht van onze klant ANIMA CARE.

Merken: LIMOTEC

WZC Zonnewende

WZC Zonnewende

Samen met onze partner IMTECH hebben we de installatie van het brandmeldsysteem in het woonzorgcentrum volgens de NBN S21-100 normering uitgevoerd. Specifieke detectie gekoppeld aan bestaande installaties in een netwerk, met een zone die onder de ATEX explosievrije regelgeving valt.

Merken: LIMOTEC

RVT Vinkenbosch

RVT Vinkenbosch – Hasselt

Vinkenbosch is een uitgestrekte woonzorgcampus in een groene omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van Kermt. Ze beschikken in het woonzorgcentrum over 58 nieuwe kamers en 20 nieuwe zorgflats voor permanent verblijf en 3 nieuwe kamers voor kortverblijf.

In deze nieuwbouw zorgden wij samen met onze GDW Certified partner Electro Wijnants voor de implementatie van een branddetectiesysteem volgens NBN S21-100 normering.

Merken: LIMOTEC

De Augustientjes

KDV De Augustientjes – Geel

In 1969 gingen de Zusters “Augustinesse” van Geel met een kinderdagverblijf van start. Vandaar de naam KDV “De Augustientjes”. Na een uitbreiding en verhuis hebben ze een capaciteit van 63 kindjes.

Upgrade en aanpassing van een bestaande branddetectie, werken werden uitgevoerd samen met onze GDW Certified partner Electro Geukens uit Ham.

Merken: LIMOTEC

Serviceresidentie Populierenhof te Heverlee

Service residentie Populierenhof

Camerabewaking met hoge resolutie camera’s rondom het gebouw te Heverlee om vandalisme en diefstal tegen te gaan.

Merken: Sefica

CGG

CGG

Praten kan helpen.. Om je zo goed mogelijk te helpen, is er bij CGG een samenwerking van psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers, preventiewerkers en intercultureel bemiddelaars. Nieuwe locatie in Brussel, totaalconcept beveiliging uitgewerkt met GDW Certified partner Electro Roca.

Merken: Honeywell - LIMOTEC - ATRIUM

WZC Aquamarijn – Kasterlee

Partnership met FABRICOM, voor de installatie van een brandmeldsysteem met meer dan 800 componenten uitgevoerd volgens NBN S21-100 brandnormering. Aquamarijn biedt een breed scala van zorg-, woon- en begeleidingsformules aan, zowel voor een tijdelijk als voor een permanent verblijf.

Merken: LIMOTEC MD2400

WZC Au Privilège – Haut-Ittre

Bijna gelijktijdig met het project van dezelfde klant als het WZC in Kasterlee leverden we samen met Fabricom het brandmeldsysteem op in de nieuwbouw van Haut-Ittre. Ook hier een mooie installatie met meer dan 500 branddetectoren uitgevoerd volgens NBN S21-100 normering.

Merken: LIMOTEC MD2400

ReumaClinic Genk

Nieuwe locatie met beveiliging tegen inbraak- & branddetectie. In de “ReumaClinic”  kunnen patiënten terecht  voor diagnose en behandeling van reumatische ziekten en andere aandoeningen van het bewegingsapparaat. Er zijn op heden 6 reumatologen werkzaam alsook 2 parttime artsen fysische geneeskunde en 1 radioloog. Zij worden bijgestaan door 4 gespecialiseerde verpleegkundigen en 6 administratieve medewerksters.

Merken: ESSER - Satel

OCMW Dilbeek

Uitbreiding van bestaande installatie in nieuwbouwgedeelte serviceflats en woonzorgentrum. Een nieuwe centrale werd via netwerkkoppeling met het bestaande systeem gelinkt. Uitvoering volgens NBN S21-100 brandnormering.

Merken: ESSER

WZC Zonnesteen Zemst

Zonnesteen is prachtig gelegen in het centrum van Zemst, op een boogscheut van de kerk en het gemeentehuis. Het is een referentie op het vlak van vernieuwende woonzorginfrastructuur en biedt zowel een woonzorgcentrum, een centrum voor kortverblijf als assistentiewoningen aan. Wij installeerden de branddetectie volgens de NBN S21-100 normering in dit project.

Merken: LIMOTEC – MD2400

3WPlus Kinderopvang vzw

De vzw 3Wplus heeft 2 zelfstandige kinderdagverblijven in Strombeek uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Alle ouders en medewerkers hebben een eigen badge die centraal & online beheerd wordt door de verantwoordelijke van de 2 locaties.

Merken: CDVI ATRIUM

DAP Akuut

Een team van 10 medewerkers in de dierenartsenpraktijk AKUUT richt zich op gezelschapsdieren, kleinvee en paarden. Een nieuwe praktijk werd gebouwd en beschikt over onder andere een gescheiden wachtzaal en hospitalisatie voor honden en katten, 2 operatiezalen, een kleine winkel, 5 consultatieruimtes, een aparte ruimte waar er echo en radiografie kan doorgaan, een volledig gescheiden labo met microscoop, bloedanalyse, urine-analyse en mogelijkheid tot schimmelcultuur en antibiogram. Kortom een klein dierenhospitaal. GDW Security is de partner voor de inbraak- & branddetectie en toegangscontrole.

Merken: BOSCH DS7400 – INIM - AVIGILON

Kinderdagverblijf “Het Elandje” Wilrijk

Vervangen van de bestaande branddetectie door een nieuw en analoog adresseerbaar systeem. Kinderopvang 't Elandje is erkend en gesubsidieerd door Kind & Gezin. Ze kunnen 94 kinderen opvangen. Werkzaamheden uitgevoerd tijdens de openingsuren, met vele kindjes ter plaatse een hele organisatie.

Merken: LIMOTEC MD2400

Woonzorgcentrum

Nieuwbouwproject van een woonzorgcentrum, gespecialiseerd in de verzorging van zwaar zorgbehoevende bejaarden. Dit project met meer dan 350 branddetectoren werd uitgevoerd conform de NBN S21-100 brandnormen.

Merken: Limotec MD2400

RVT Capenberg Oxaco

GDW Security plaatste met zijn Certified Dealer DETECH een toegangscontrolesysteem op meer dan 30 deuren bij het rust- en verzorgingstehuis Capenberg Oxaco. Alle personeelsleden hebben een badge met persoonlijke rechten die hun toegang tot en in het gebouw bepalen.

Merken: Rosslare Axtrax

Bijzondere Jeugdzorg VZW Sporen

Bij de Bijzondere Jeugdzorg VZW Sporen stonden we in voor:

Integratie van toegangscontrolesysteem met badges; inbraakdetectie met aanwezigheid-registratie & een branddetectiesysteem conform de NBN S21-100 normering uitgevoerd.

Merken: Rosslare – Bosch DS – Morley IAS

WZC De Toekomst Aalst

Plaatsing & installatie van een IP-camerabewakingsysteem op in 2 gebouwen van deze VZW, het rusthuis & de serviceflats.

Gezien de gebouwen van WZC De Toekomst Aalst gescheiden zijn door een openbare weg en ongeveer 250m uit mekaar gelegen zijn, hebben wij gebruik gemaakt van een glasvezelverbinding om dit alsnog als 1 systeem op te bouwen.

Merken: Artec Multi-eye – Sony

WZC Czagani Ranst

Bij WZC Czagani Ranst plaatsten we 4 analoog adresseerbare brandcentrales in de verschillende gebouwen op deze site. Via een redundant netwerk zijn deze verbonden tot 1 globaal werkend systeem; met een koppeling op het intern oproepsysteem.

Merken: Limotec MD2400