Referenties - Banken en high security

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

ES Broadcast hire

ES Broadcast hire

ES Broadcast Media is een gerenommeerde productspecialist in uitzending en digitale cinematografie in België. Ze bieden oplossingen in verkoop en verhuur. Deze zeer dure toestellen zijn natuurlijk in een doorgedreven concept optimaal beveiligd tegen diefstal.
Merken: HONEYWELL GALLAXY

Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen is een viersterrenhotel dat sinds kort deel uitmaakt van de Nederlandse hotelgroep. Het doel is om tot de top drie van de viersterrenhotels in Antwerpen te gaan horen. Het hotel wordt omgetoverd tot een viersterrenplus hotel om dit doel te realiseren.

Verbouwing / renovatie van het volledige gelijkvloers, terwijl het hotel operationeel geopend bleef. Project rechtstreeks voor eigenaar uitgevoerd, met strikte planning.

Merken: LIMOTEC - SATEL

Museum Gust De Smet

Museum Gust De Smet

Het museum (beschermd erfgoed) is het laatste woonhuis en atelier van de grote Vlaamse expressionist Gust De Smet (1877-1943). De gemeente werd na de dood van de kunstenaar verplicht het gehele huis, in zijn intactheid, voor het publiek open te stellen en het voortaan Museum Gust De Smet te noemen. Inbraak- & brandddetectie uitgewerkt met GDW Certified partner Multitechniek.

Merken: SATEL - INIM

Cartier

Juwelier Brussel

Totaal beveiliging concept voor deze high-end juwelier in Brussel, waar we verder geen details over geven.

Sig Air Handling

Camera’s houden nachtkluis gecentraliseerd in de gaten

HVAC-toeleverancier SIG Air Handling heeft zijn hoofdkantoor in Zaventem, maar breidt het aantal regionale vestigingen stelselmatig uit. Op het gebied van online bestellen in de HVAC-sector was het bedrijf al een voorloper. En nu biedt SIG Air Handling zijn klanten zelfs een nachtelijke afhaalservice aan. Het spreekt voor zich dat daarvoor een degelijke beveiligingsoplossing nodig is.

Ga verder

IGC Group Antwerpen

High security project in het hart van de diamantwijk te Antwerpen. Wegens aard van het project geen details over te vermelden, maar wel zeer fier op de referentie, uitgevoerd met onze partner GET.

Merken: geen details (cfr. NBN S21-100 normering uitgevoerd)

Van Lanschot Bank Leuven

Van Lanschot Bank Leuven

Inbraakdetectie in kantoorgebouw, gelegen op de site van het project Zeven Tuinen te Leuven.

Merken: SATEL

De Warande Brussel

De Warande is een exclusieve topontmoetingsplaats in Brussel. De club is gevestigd op een uitzonderlijke locatie: op de hoek van de Hertogstraat en de Zinnerstraat, middenin het politiek en zakelijk centrum van Brussel in het historisch Hotel Empain. Via onze GDW Certified partner hebben wij een nieuw analoog adresseerbaar branddetectiesysteem geplaatst in dit gebouw. In een latere fase wordt dit nog verder uitgebreid.

Merken: Honeywell ESSER

Holiday Inn Diegem

In het Holiday Inn hotel in Diegem werd het volledige brandmeldsysteem vervangen. Hierbij werd in samenspraak met de brandweer van de stad Vilvoorde het concept aangepast. Elke kamer heeft in zijn detector een ingebouwde flits en sirenemodule ingebouwd, die in geval van evacuatie allen samen geactiveerd worden. 

Merken: ESSER

Jaarbeurslaan 17

Via een GDW Certified Dealer hebben wij de inbraak- & branddetectie van dit prestigeproject in uitvoering. Dit zowel voor de algemene delen als voor verschillende individuele huurders. Alles is gekoppeld met de gemeenschap.

Merken: BOSCH DS7400 / Honeywell HRZ

The Hotel

In The Hotel (ex-Hilton) plaatste GDW Security gasdetectie op verschillende locaties. Het werd gekoppeld aan het algemeen brandsysteem en individuele gaskleppen. Bij detectie worden bijgevolg de toevoerleidingen afgesloten.

Merken: Limotec

Crowne Plaza Brussels

In het hotel Crowne Plaza Brussels verving en breidde GDW Security het bestaande branddetectiesysteem uit door een nieuwe brandcentrale van ESSER (Honeywell).

In alle kamers plaatsten we detectoren met ingebouwde sirene-, flits- en spraakmodule. Zo kunnen de hotelgasten tijdig verwittigd worden van het gevaar.

Nog maar zelden werd deze technologie in België toegepast. Daarom was samenwerking met de Brandweer van Brussel noodzakelijk.