Referenties - Retail

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

Weekday Brussel

WEEKDAY BRUSSEL

Totaalconcept met geïntegreerde beveiliging voor deze retailer binnen de H&M groep, die reeds zijn 3e Belgische winkel opent in Brussel.
Merken: BOSCH - HONEYWELL - ESSER - AXIS - NEDAP

Keukens De Abdij

Keukens De Abdij Brugge

De Keuken van uw dromen vindt u naast de vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst, Waregem, Merksem (Antwerpen) nu ook in Brugge. De grote klantentevredenheid en mond–tot–mondreclame in onze thuisbasis Ninove zorgde en zorgt nog steeds voor een toenemend succes. Reeds een 4e vestiging voor deze klant die we mochten beveiligen tegen ongewenst bezoek.
Merken: SATEL

Oh'Green: geen sirene, wel voice alarm

Oh’Green – vroeger bekend als Intratuin – heeft een gloednieuwe vestiging in Aarschot. Je vindt er tuinmeubelen, binnen- en buitenplanten, woonaccessoires, dierenvoeding, grondproducten en kerstartikelen. Wat als er iets onverwachts gebeurt en zowel bezoekers als personeel snel naar buiten moeten?

Ga verder

AS Adventure

A.S. Adventure Lieusaint

Voor de beveiliging van een nieuwe AS Adventure winkel staken we weer even de grens over naar Frankrijk.

Pat@frit Zaventem

Pat@frit Zaventem

Verhuis van een frituur naar een nieuwe locatie in Zaventem. Wij zorgen er mee voor dat er in alle veiligheid frietjes gebakken en geserveerd kunnen worden.

Merken: BOSCH

hobby garden verlaine

Hobby Garden Verlaine

Inbraakdetectie en cctv camerabewaking in één van de magazijnen van Oh Green Saint Georges.

Merken: INTEGRA - AVIGILON

Corné Port Royal Chocolatier

Corné Port-Royal Chocolatier

Overname en aanpassing van het bestaande inbraakdetectiesysteem voor een veeleisende klant. Implementatie van de installatie in het gebouw en in de logistieke en commerciële ruimtes.

Merken: HONEYWELL GALAXY

sims_recycling_sint-niklaas

SIMS Recycling Sint-Niklaas

Voor een toonaangevende speler in de elektronica recycling sector, hebben we inbraak- en branddetectie in de magazijnen geplaatst.

Merken: INTEGRA

botanica

Tuincentrum BOTANICA

Implementatie van een inbraakdetectiesysteem in en rondom dit tuincentrum in Veltem-Beisem.

Merken: SATEL 

JUTTU – Meir Antwerpen

JUTTU – Meir Antwerpen

Na Brugge & Roeselare nu ook een JUTTU winkel in Antwerpen
NOT JUST A STORE
Bezoek Juttu zoals je een magazine doorbladert. Laat je inspireren door verschillende rubrieken: Fashion, Deco & Food. Voor ruimdenkende, positieve, hippe, kritische en bewuste shoppers.

Merken: HONEYWELL – AVIGILON – CDVI 

schoenen conny

SCHOENEN CONNY – Berlaar

Schoenen Conny is al bijna 50 jaar lang een gevestigde waarde in Berlaar en omgeving, via onze GDW Certified partner Electro Wouters verzorgden wij de installatie van het inbraakdetectiesysteem.

Merken: SATEL 

 
Carmi

CARMI - Korbeek lo

CARMI is net als GDW Security het prototype van een familiebedrijf, waar de krachten van het hele gezin gebundeld worden. Totale winkelrenovatie waar GDW Security instaat voor het totaal beveiligingsconcept met inbraak- & branddetectie, camerabewaking & toegangscontrole.

Merken: SATEL – LIMOTEC – AVIGILON – CDVI ATRIUM

Neuhaus Viezenbeek

Neuhaus pralines productie & burelen – Vlezenbeek

Neuhaus, de uitvinder van de praline, staat voor superieure kwaliteit en tijdloze elegantie sinds 1857. De Maître Chocolatier creëert heerlijke bonbons met behulp van uitstekende ingrediënten en op basis van zijn meester vakmanschap, ervaring en passie. Sinds Jean Neuhaus zijn eerste winkel opende in de prestigieuze Queen's Gallery in Brussel, heeft Neuhaus internationale bekendheid vergaard voor hun exclusieve pralines en luxe geschenkverpakking.

Rechtstreeks project voor implementatie van inbraakdetectiesysteem en vervanging / upgrade van de bestaande branddetectie over de volledige oppervlakte van deze productieonderneming.

Merken: Honeywell - LIMOTEC

Veldeman

Veldeman – Bree

Veldeman biedt de oplossing(en) om een locatie te overdekken dmv zeilstructuren. Daarbij gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg en tasten ze de grenzen af van wat mogelijk is. Zo kunnen ze u garanderen dat ze alles doen binnen de mogelijkheden, en zelfs meer, om het project te doen slagen.

Implementatie van een branddetectie en -evacuatiesysteem binnen diverse gebouwen van deze productieonderneming. Eveneens vervanging en upgrade van bestaande inbraakdetectie. Uitgevoerd rechtstreeks voor de eindklant, in samenwerking met onze GDW Certified partner Electro SGRS uit Bree.

Merken: HONEYWELL - LIMOTEC

Infiniti Luik

Infiniti Luik

Overname en aanpassing van het bestaande inbraak- & branddetectiesysteem van een pand in verbouwing, in samenwerking met onze GDW Certified partner SGRS Electro. De komst van het merk Infiniti is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Na sites in Brussel en Antwerpen heeft Infiniti nu voor Luik gekozen als inplanting van zijn derde concessie op het Belgisch grondgebied.

Merken: SATEL - INIM Smartline

Juttu Roeselaere

Juttu Roeselaere

JUTTU, waarvoor het idee uit de koker komt van een team binnen outdoorketen A.S. Adventure, opent stilaan over het hele land winkels. Security werd in totaalconcept door onze firma uitgewerkt.

Merken: Honeywell Galaxy - INIM Smartline - Aviglion

Hugo Boss Brussel

Hugo Boss Brussel

Update van het camerabewakingsinstallatie door high-end en hoge resolutie systeem.

Merken: HIKVISION

AS Adventure Doornik

AS Adventure Doornik

Nieuwe winkel van deze retailgroep, we zorgen wederom voor een totaalconcept aan security.

Merken: Honeywell Galaxy - Aviglion

Ricoh Belgium

Ricoh Belgium

Nieuwe locatie voor deze groep, totaalconcept rond security uitgewerkt door ons.

Merken: BOSCH DS7400 - LIMOTEC - DIGIT - SEFICA

Carrosserie Bogemans

Carosserie Bogemans

Als modern en dynamisch carrosseriebedrijf, biedt Carrosserie Bogemans een oplossing aan bij iedere aanslag op het koetswerk van uw wagen. Of het nu gaat om kleine parkeerschade of zware aanrijdingen, bij Carrosserie Bogemans bent u in goede handen. Inbraak en branddetectieproject uitgewerkt door onze experts.

Merken: SATEL - INIM

Pages