Referenties

We plaatsen en onderhouden uitmuntende beveiligingsinstallaties. Meer dan 8.000 klanten vertrouwen ons. We laten er enkelen hun verhaal doen.

Meer dan 3.000 particuliere woningen

Meer dan 5.000 particuliere woningen

GDW Security verzorgt de beveiliging van meer dan 5.000 particuliere woningen. Zij genieten van dezelfde service die wij aan bedrijven garanderen, of het nu om inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking of toegangscontrole gaat.

Parel Lichtaart

De Parel te Lichtaart met K&F Electro Techniek

De Parel is een vrije basisschool gelegen te Lichtaart.

Voor de branddetectie werd een adresseerbaar systeem van het type MD2400 voorzien. Samen met onze partner K&F Elektriciteitswerken werd de installatie uitgevoerd in conformiteit met de norm NBN S21-100. Er werd geopteerd voor puntdetectie en manuele brandmelders met 3 brandcentrales opgesteld in 1 netwerk.

Sint-Maarten Zaventem

Sint-Maartencentrum te Zaventem met J&D Elektriciteitswerken

Het Sint-Maartencentrum is een trefpunt voor ontspanning en recreatie voor jong & oud. Dit is gelegen in Veldeke te Zaventem.

Het gebouw werd uitgerust met een adresseerbaar branddetectiesysteem van het type MD2400. Het concept is in conformiteit met de norm NBN S21-100 met een afwijking toegestaan door de brandweer.

Universiteit Gent

CAPTURE te Gent met Imtech

Capture is een centrum voor geavanceerde procestechnologie voor herstel van stedelijke hulpbronnen. Het compacte, rechthoekige gebouw bestaat uit vijf verdiepingen boven straatniveau en een verdieping die aansluit op het lager gelegen perceel rondom het gebouw. 

Hier werd puntdetectie en aspiratiedetectie in combinatie met branddrukknoppen voorzien in conformiteit met de norm NBN S21-100. Voor de signalisatie werden zowel waarschuwings- als evacuatiesirenes toegepast. De installatie werd uitgevoerd met het MD2400 branddetectiesysteem.

Technopolis

Secury360 buitendetectie bij Technopolis

Ontdek hoe Technopolis Secury360 inzet om ongewenste bezoekers te detecteren, en live het domein in de gaten houdt via de app.

Ga verder

CLB Ninove

CLB Ninove

Een centrum voor leerlingenbegeleiding of CLB is een dienst waarop leerlingen, ouders, leerkrachten en schooldirecties een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding. We zorgden samen met een GDW Certified partner voor de nieuwe branddetectie en evacuatiesysteem.
Merken: INIM SMARTLINE

Ency Holding

ENCY HOLDING

Nieuwbouwproject gelegen aan het Albertkanaal op de hoek van de Bredabaan en de Vaartkaai. De huurder is een school waardoor dit complex zijn veiligheidseisen zeer specifiek zijn geworden. Branddetectie conform NBN S21-100 normering uitgevoerd en ingetratie van totaalconcept inbraakdetectie en toegangscontrole.
Merken: SATEL - LIMOTEC - ROSLAERE

huis van het kind

HUIS VAN HET KIND TONGEREN

In het Huis van het Kind kan je terecht voor preventieve gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en acties ter bevordering van de sociale cohesie en ontmoeting. Branddetectie in deze nieuwbouw geplaatst conform NBN S21-100 1/ 2 normering in samenwerking met GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

MOSTERD DE STER LUBBEEK

MOSTERD DE STER LUBBEEK

In de Mosterdfabriek DE STER in Lubbeek produceren ze elke week vele kilo’s echte Leuvense mosterd. Deze wordt nog steeds gefabriceerd met behulp van een authentieke mosterdmolen volgens een recept dat al 87 jaar oud is. Totaalconcept beveiliging in samenwerking met een GDW Certified partner.
Merken: SATEL - HONEYWELL HRZ - SEFICA

Gasthuishoeve Zemst

GASTHUISHOEVE ZEMST

In april 2014 woedde een hevige brand in het eeuwenoude waardevolle gebouw, waarin toen een brasserie gevestigd was. Het gebouw is eigendom van de gemeente en werd in oorspronkelijke staat hersteld. Wij installeerden samen met een GDW Certified partner een brandmeldsysteem conform de NBN S21-100 1/ 2 normering.
Merken: HONEYWLL - ESSER

Biofresh

BIOFRESH

Biofresh Belgium, uw leverancier van biologische voeding van A tot Z.
U kan er als winkel, boerderijverkooppunt, restaurant, bedrijf, school, … terecht voor al uw biologische voedingsproducten. Dit gaat voornamelijk om dagverse groenten en fruit, zuivel, kaas, vegetarische producten, wijn, noten en zaden, koffie en thee, gedroogde vruchten, … Logistiek bedrijf op zoek naar een implementatie en migratie van totaal beveiligingsconcept.
Merken: HONEYWELL GALAXY - LIMOTEC - AVIGILON

Square De Meeus

SQUARE DE MEEUS

Dit gebouw van +/- 6.000 m², gelegen in het centraal business district (CBD) van Brussel, is volledig afgebroken en heropgebouwd als AAA gebouw dat zal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen inzake technologie en duurzaamheid. Branddetectie conform NBN S21-100 1/ 2 normering in dit gebouw met 11 bouwlagen. Project uitgevoerd in samenwerking met een GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

Weekday Brussel

WEEKDAY BRUSSEL

Totaalconcept met geïntegreerde beveiliging voor deze retailer binnen de H&M groep, die reeds zijn 3e Belgische winkel opent in Brussel.
Merken: BOSCH - HONEYWELL - ESSER - AXIS - NEDAP

ES Broadcast hire

ES Broadcast hire

ES Broadcast Media is een gerenommeerde productspecialist in uitzending en digitale cinematografie in België. Ze bieden oplossingen in verkoop en verhuur. Deze zeer dure toestellen zijn natuurlijk in een doorgedreven concept optimaal beveiligd tegen diefstal.
Merken: HONEYWELL GALLAXY

Webo

Maatwerkbedrijf WEBO

WEBO is een modern en professioneel maatwerkbedrijf en biedt aangepast werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om de goederen van hun klanten en eigen gebouw optimaal te beschermen investeerde WEBO in een totaalconcept inbraakdetectie.
MERKEN: Satel

Bridgestone

Bridgestone Europe nv

Brandwerende deuren zijn ontworpen om verspreiding van vlammen en rook binnen een gebouw tegen te gaan. Om dit te doen dienen ze dicht te zijn. Met het Dorgard Pro syteem zorgden wij er voor dat er geen spie onder de deur meer steekt om ze open te houden.
Merken: DORGARD

Keukens De Abdij

Keukens De Abdij Brugge

De Keuken van uw dromen vindt u naast de vestigingen in Ninove, Waasmunster, Boutersem, Zemst, Waregem, Merksem (Antwerpen) nu ook in Brugge. De grote klantentevredenheid en mond–tot–mondreclame in onze thuisbasis Ninove zorgde en zorgt nog steeds voor een toenemend succes. Reeds een 4e vestiging voor deze klant die we mochten beveiligen tegen ongewenst bezoek.
Merken: SATEL

MEMA

Meerinvest Londerzeel

Industrieel nieuwbouwproject voor MEMA, gespecialiseerd in de invoer van machines, toebehoren en gereedschappen voor de metaalindustrie voor België en Luxemburg; van de eenvoudigste boor tot premium CNC machines. Gelegen in industriepark te Londerzeel. Uitvoering branddetectie volgens NBN S21-100 1/ 2 normering en inbraakdetectie afgestemd op meerdere gebruikers. Project uitgevoerd met GDW Certified partner.
Merken: SATEL - LIMOTEC

Oh'Green: geen sirene, wel voice alarm

Oh’Green – vroeger bekend als Intratuin – heeft een gloednieuwe vestiging in Aarschot. Je vindt er tuinmeubelen, binnen- en buitenplanten, woonaccessoires, dierenvoeding, grondproducten en kerstartikelen. Wat als er iets onverwachts gebeurt en zowel bezoekers als personeel snel naar buiten moeten?

Ga verder

AS Adventure

A.S. Adventure Lieusaint

Voor de beveiliging van een nieuwe AS Adventure winkel staken we weer even de grens over naar Frankrijk.

Pages