Vakkundige installatie

Onze kwaliteitscertificaten

Aan onze bedrijfsmuren vind je alle vereiste certificaten: Incert Intrusion, Incert Video, Bosec, Iso9001, Agoria. Bovendien zijn wij erkend aannemer,  klasse 5 – categorie P1 (elektrische installaties).

Onze certificaten
Team GDW

Jouw beveiligingsoplossing in 5 stappen

Samenwerken met GDW Security? Zo gaan we te werk:

 1. Je dient je aanvraag in voor camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakdetectie of toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.
 2. Onze beveiligingsadviseur komt bij je langs voor een risicoanalyse op maat van jouw eisen of de normen die jou worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat jouw pand nog niet? Dan voert de adviseur een planstudie uit.
 3. Jouw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Je beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo ben je zeker van een duidelijk kostenplaatje.
 4. Wijzigt er daarna nog iets aan je concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen jouw concept te allen tijde finetunen zoals jij dat wenst.
 5. Sluit het concept naadloos aan bij jouw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van jouw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van je oplossing mag je rekenen op de opvolging van jouw beveiligingsadviseur.
Ontvang je offerte

Een complete dienstverlening

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

brandgasdetectie

Brand- en gasdetectie

Camerabewaking

Camerabewaking

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole

Mobiele en tijdelijke camerabewaking

Mobiele en tijdelijke beveiliging

Ben je op zoek naar een totaaloplossing?

Dankzij structurele partners

Wil je je totale beveiliging toevertrouwen aan één partner? We bieden aanvullende dienstverleningen aan via structurele partners. Zo hoef je zelf niet op zoek naar de totaaloplossing en een sluitend concept.

Braco Fire Protection

Braco Fire Protection” werd opgericht in 1965 als familiebedrijf en heeft sedert 1972 als hoofdactiviteit het fabriceren van brandblussers. Onze structurele partner voor verkoop en onderhoud van:

 • Draagbare en mobiele blussers (conform Europese normering)
 • Branddekens
 • Vlamdovende
 • papierbakken
 • Haspels
 • Signalisatie

Securitas

Als marktleider in België en volledig onafhankelijk van installatiebedrijven, is Securitas al meer dan 35 jaar onze vaste partner voor:

 • Meldkameraansluiting
 • Videoverificatie bij alarmsignalen via de meldkamer
 • Patrouillediensten voor opvolging ter plaatse
 • Statische bewaking met erkende agenten
 • Tijdelijke (werf)-beveiliging met videoanalyse – Mobile C@M

De Raat

De Raat Security Products is Europa’s grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat Brandkasten een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.

ONE-TOUCH

In samenwerking met kwaliteitsleveranciers, maar ook partners voor de technische installatie van oplossingen, vind je bij ONE-TOUCH oplossingen die aangepast zijn aan de grootte van je bedrijf.

EM Group

EM Group, is reeds jarenlang marktleider in elektronische toegangscontrole voor bedrijven. Een team van zo’n 40 tal ervaren medewerkers staat dagelijks in voor het volledige traject van R&D en productie tot installatie van en support bij een ruim gamma van toestellen.

 

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023