+40.000 woninginbraken in 2022

7 inbraken per uur in België

Meestal tussen 17-20u

De risico's in cijfers

De cijfers spreken voor zichzelf. Inbrekers zoeken voortdurend opportuniteiten om een mooie buit te scoren. Maar niet bij jouw thuis. Zeker niet met degelijke camerabewaking.

Hoe maakt GDW Security je thuis inbraakproof?

Gratis risicoanalyse

Bescherm je huis en gezin met camerabewaking

Met camerabewaking hou je in de gaten wat er in en om je huis gebeurt. Zelfs als je er niet bent. Zo krijgen inbraken, vandalisme en andere vormen van criminaliteit geen kans.

Hoe gaan we te werk?
Avigilon Camerabewaking GDW Security

Exclusief maatwerk in camerabewaking

Geen twee beveiligingsbehoeftes zijn identiek. Daarom is elk concept voor camerabewaking bij ons maatwerk. Vertel ons jouw specifieke doelstellingen en wij gaan aan de slag met een gedetailleerde studie. Volledig in lijn met de INCERT-regelgeving voor bewakingscamera’s.

Onze aanpak gaat verder dan alleen de juiste beveiligingscamera’s plaatsen. De materiaalkeuze, technische opbouw en relevante wet- en regelgeving staan garant voor een volledig compliant en effectief camerabewakingsconcept.

Goede beeldkwaliteit hangt niet alleen af van de juiste camera’s. Beelden eenvoudig en efficiënt analyseren en opzoeken is ook erg belangrijk. Daarom raden we steeds vaker intelligente analysecamera’s aan, waarmee je een stap verder gaat in geavanceerde en proactieve beveiliging.

Ontvang een offerte

Camerabewaking van GDW Security

Ontvang een offerte

Maatwerk

Onze oplossing is volledig ontwikkeld op basis van jouw unieke behoeften en risicoprofiel.

INCERT-conform

Camerabewaking bij GDW Security voldoet aan de strikte INCERT-regelgeving. Een beveiligingssysteem dat over de hele lijn aan de hoogste normen voldoet. 

Intelligente analysecamera’s

We zetten sterk in op intelligente analysecamera’s. Een performante analyse van beelden is van groot belang.

Hoge beeldkwaliteit

Een ongeëvenaarde beeldresolutie laat je camera’s elk detail scherp en duidelijk vastleggen. Bij daglicht, maar ook bij schemering of minimale lichtomstandigheden.

Gedetailleerde studie

Geen oppervlakkige analyse, maar een diepgaande studie om jouw specifieke risico’s en wensen in kaart te brengen. Zo ontwikkelen we de meest efficiënte oplossing voor jou.

Onze merken in camerabewaking

Secury360 Logo

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023