10.000 branden per jaar in België

3 minuten om te verspreiden

900 CO-slachtoffers per jaar

De risico's in cijfers

Waar rook is, is vuur. Maar hopelijk ook een detectiesysteem. Brand komt veel vaker voor dan je denkt. En we kennen allemaal de desastreuze gevolgen die het kan hebben. Hoe helpt GDW Security je met brand- en gasdetectie?

Gratis risicoanalyse
Monteur komt aan op locatie

De cruciale rol van brand- en gasdetectie

Bij een veilige thuisomgeving, is brand- en gasdetectie een onmisbare pijler. Voor jouw woning is een geavanceerd detectiesysteem van onschatbare waarde. Het waarborgt de fysieke veiligheid van je gezin en geeft je de nodige gemoedsrust.

Hoe gaan we te werk?
GDW Security expert aan de slag

Brandbeveiliging op maat

De impact van een brand reikt verder dan alleen materiële schade, vaak met onvoorspelbare gevolgen. Inzicht in deze ernstige risico’s maakt branddetectie steeds vaker een vereiste bij de bouw van je woning, opgelegd door verzekeraars en brandweer. Bij GDW Security staat de veiligheid van jouw gezin op nummer één.

Daarom gaan we verder dan de standaardvereisten. Als BOSEC-erkende firma beschikken we over de nodige expertise om een doordacht en effectief brand- en gasdetectieconcept uit te werken. We hebben een ruime expertise opgebouwd aan het ontwerpen en installeren van concepten die conform de NBN S21-100 1 & 2 normering zijn. 

Ontvang een offerte

Brand- en gasdetectie van GDW Security

Ontvang een offerte

Maatwerk

Onze oplossing is volledig ontwikkeld op basis van jouw unieke behoeften en risicoprofiel.

Uitgebreide bescherming

GDW Security biedt bescherming tegen materiële schade bij brand en waarborgt de persoonlijke veiligheid van jouw gezin.

BOSEC-erkend

Een op maat gemaakte oplossing van hoog niveau. Expertise van doeltreffende en betrouwbare brand- en gasdetectiesystemen.

Deskundig advies

Onze professionals stellen een effectief brand- en gasdetectieconcept op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en risicoprofiel.

Conform de verzekeraarseisen

Je geniet van optimale beveiliging én bent in orde met het acceptatiebeleid van je verzekeraar.

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023