Secuur & betrouwbaar

Ben je op zoek naar een ervaren elektricien in domotica en andere elektriciteitswerken? Een expert in hernieuwbare energie en datanetwerken? Een specialist op het vlak van audio, video en beveiligingssystemen? Welkom bij NIFTIX!

Dankzij onze brede expertise heb je steeds slechts één aanspreekpunt. NIFTIX werkt zowel voor bedrijven als particulieren in de ruime regio rond Leuven, Mechelen en Aarschot.

Onze klantgerichte aanpak start bij een kennismaking waarbij we jouw wensen helder in kaart brengen. Wil je ecologisch werken of groener wonen? Een nieuwbouw of renovatie? Wij werken jouw plannen uit en tonen je enkele domoticamogelijkheden in onze eigen smart home demo.

NIFTIX werkt secuur en betrouwbaar. Geen losse draadjes, altijd elektrische perfectie!

Contacteer NIFTIX

016 89 52 41
info@niftix.be

De Gavers 20
9750 Ouwegem

Word GDW Security Certified.

U bent electro-installateur en zoekt een erkende partner voor security-projecten uit te voeren? Zowel op de markt van aanbestedingen als B2B/B2C maken wij samen met u het verschil.

Neem contact op

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023