Zeven dingen die je niet mag zeggen
als je bij ons solliciteert
 

1. Ik werk niet voor om het even wie

Dat begrijpen we. Maar je moet ook weten dat GDW Security niet de eerste de beste is. Ons bedrijf bestaat sinds 1980. Telt vandaag 45 medewerkers. En heeft duizenden klanten met zijn oplossingen voor beveiliging van mens, dier, gebouw en eigendom.

2. Beveiliging … Tja, een schuifslotje volstaat toch?

Dat dacht je maar. In oplossingen voor beveiliging komen allerlei technologieën samen. En het houdt maar niet op. Daardoor is beveiliging zo’n boeiende wereld. Je moet meegaan om vooruit te komen.

3. Ik ken alles van beveiliging al

Zie ons antwoord op vraag 2. Wat vandaag hypermodern lijkt, is morgen al voorbijgestoken door nog iets nieuwers. In beveiliging ben je nooit uitgeleerd. Verveling ligt nooit op de loer. Wie van innovatie houdt, voelt zich bij ons thuis.

4. Ik weet waar mijn grenzen liggen

Dat hebben we ook ooit gedacht. Eerst waren onze grenzen die van Vlaams-Brabant. Dan van een stuk of vier provincies. En nog later de grenzen van België. Maar ondertussen hebben we ook klanten buiten België. Daarom: denk niet dat je iets niet kan. Grenzen zijn er om te doorbreken.

5. Ik werk niet voor een firma waar medewerkers niet lang blijven

Dan ken je onze cijfers nog niet. We hebben heel wat medewerkers die bij GDW Security al tientallen jaren in dienst zijn. Hier is veel aandacht voor de mens achter de beveiligingstechniek. Voel je je goed in een bedrijf, dan lever je goed werk.

6. Wanneer worden jullie overgenomen?

Geen sprake van! GDW Security is een op-en-top familiebedrijf. We zijn wel sterk gegroeid, jaar na jaar. Maar nog altijd onafhankelijk en met dezelfde spirit als in 1980. Bij ons moet je dus niet in de pas lopen van een grote groep. Groot pluspunt: bij ons kent iedereen elkaar nog.

7. Ik heb een bank overvallen

O jee, dan had die bank zeker geen beveiligingssysteem van GDW Security. Maar dat is niet erg. Wat wel erger is: wil je wel bij ons werken, dan moet je een standaardgetuigschrift blanco strafregister kunnen voorleggen. Dat hoort zo in onze sector.

Oké, en nu waar je écht voor kwam: solliciteren

Je weet nu wat niet te zeggen ;-)
Wat wel? Aan jou de kans!

Ontdek onze jobs