Jaarlijkse validatie inbraakdetectiesysteem

Eén keer per jaar vraagt FOD Binnenlandse Zaken mensen met een inbraakdetectiesysteem om hun gegevens te valideren bij de politie. 

Voor wie? 

Voor alle gebruikers van een inbraaksysteem dat niet aangesloten is op een meldkamer voor doormelding van de signalen. Hiervoor ontvangt u een e-mail van de Algemene Directie Veiligheid en Preventie (noreply.spv@ibz.fgov.be als afzender) in de drie landstalen.

Indien wel aangesloten, doet de meldkamer dit voor u en ontvangt u ook geen mails.

Hoe aanmelden? 

De aangifte kan enkel via policeonweb.belgium.be. U kan zich aanmelden door middel van een token of E-ID kaart (lezer noodzakelijk). Wij, als installateur, kunnen dit spijtig genoeg niet in uw plaats doen. Dit moet door uzelf of door de meldkamer, indien u aangesloten bent, gedaan worden. 

Doet uw huidige installateur niet het nodige om u te informeren of u te begeleiden? Wij gaan graag voor u na of we uw installatie kunnen onderhouden. 

Voordeel meldkamer? 

Koppel uw inbraaksysteem aan een meldkamer en u dient hier in de toekomst niets voor te ondernemen. 

Problemen? 

Hebt u een aansluiting op de meldkamer en ontvangt u toch nog e-mails van FOD? Dan is er waarschijnlijk een dubbele registratie gebeurd en kan u het best contact opnemen met FOD. 

FOD domeinverantwoordelijken:

  • Beveiliging: Pascale Cornette - +32 25 57 34 58
  • Secretariaat: Marie-France Van Baestelaere - +32 25 57 34 43
  • www.vigilis.be

screenshot

Meer informatie?

Download de PDF