Gepatenteerde en innovatieve buitendetectie

  • 100% accuraat zonder valse meldingen
  • Betaalbaar Belgisch product
  • Bescherming via 1 grote wereldwijde ‘Security Community’

Maak kennis met de ‘UBER/ COYOTE/..’ van de beveiliging, én met de garantie op effectieve detectie ZONDER valse meldingen.

Secury360 Concept

Buitendetectie door middel van intelligente camera’s is vandaag de dag een hot-item, maar de technologie staat nog niet ver genoeg om in alle scenario’s ook een correcte analyse te maken zonder een menselijke verificatie. De grootste uitdaging is ook om een concept te hebben met een 100% accuraatheid en geen valse meldingen.

Om deze garantie te kunnen bieden aan onze klanten werken wij met het gepatenteerde Secury360 concept. Waarbij de technologie van high-end analyse camera’s gecombineerd wordt met een verificatie van beelden door een hele community aan gebruikers en terugkoppeling naar een inbraakdetectiesysteem

Principe is eenvoudig, wanneer u Secury360 activeert via uw app of uw standaard inbraakalarm, detecteren wij elke persoon die de beveiligde zone betreedt. Het systeem heeft ongeveer 30 seconden nodig om er 100% zeker van te zijn dat het over een persoon gaat en geen loze melding is veroorzaakt door dier, struikgewas of ander bewegend object. Wanneer er een indringer is, activeren we de sirenes op locatie. 

We geloven niet in het betalen van elke interventie die moet worden gedaan. Klanten betalen een vaste maandelijkse prijs en we garanderen een sterk beveiligde locatie door gebruik te maken van onze artificiële intelligentie en 24/7 nauwkeurige werkgemeenschap.

Secury360

Werking

Werking Secury360

Detectie van personen rondom woning of gebouw

Op het moment dat u Secury360 activeert via uw alarm systeem detecteren wij iedere persoon in de beveiligde zone rond uw woning of gebouw. Ons systeem heeft 30 seconden nodig om met 100% zekerheid te zeggen of het over een persoon gaat.

Gerelateerde referentie

People counting

Interesse?

Neem contact op voor meer toelichting, demonstratie of prijsopgave.

Ik wil een offerte