Secury360 buitendetectie bij Technopolis

Technopolis

Onze preventieve beveiligingsoplossingen zijn niet enkel revolutionair. Ze zijn doeltreffend,  kwaliteitsvol, en worden ondersteund door ongeëvenaarde service. Maar u moet ons niet geloven. In onze customer testimonials laten we onze klanten aan het woord, en beginnen we telkens met de vraag: Waarom heeft u voor Secury360 gekozen?

In deze testimonial laten wij Technopolis aan het woord. Technopolis, gevestigd in Mechelen, Antwerpen heeft als missie om  bezoekers bij te leren over de wonderen van de wetenschap dankzij interactieve tentoonstellingen. Technopolis is ontstaan vanuit de Flanders Technology International (FTI), een initiatief van de Vlaamse overheid.

Technopolis

Aan het woord:
Stefanie Vanlerberghe, Facility manager
Technopolis

Waarom heeft u gekozen voor Secury360?

Een proactieve oplossing

Voor de tijdelijke tentoonstelling Dinopolis hadden we extra camerabewaking nodig met een meldsysteem om in eerste instantie het volledige terrein in beeld te kunnen brengen en te kunnen reageren als er ongewenste bezoekers op het terrein komen.

Installatie in samenspraak met de installateur

We zochten naar een oplossing die alle functies kon bieden die we nodig hadden. We hebben ons probleem voorgelegd bij GDW Security en zij deden het voorstel om te werken met het Secury360 (gekoppeld aan de apps DMSS en Versa). De installatie is vlot verlopen: afspraken werden nagekomen, en bij eventuele problemen werden deze ter plaatse zo snel mogelijk opgelost.

Bent u tevreden over de kwaliteit van het systeem?

Zeer zeker! De camerabeelden zijn van goede kwaliteit. Via de smartphone kan je heel eenvoudig inloggen op de apps en de reële situatie bekijken. Handig is ook dat je geluidssignalen van alarmen kan instellen zodat je snel op de hoogte bent als er iets mis is.

Het totale concept zorgt ervoor dat je als klant heel eenvoudig, van waar dan ook, op de hoogte bent van de situatie ter plaatse. Als er dan een alarm afgaat, kan men zelf kijken of er effectief een interventie van gespecialiseerde diensten nodig is. Zo waren medewerkers soms vergeten dat het systeem aanstond, waardoor ik thuis een alarm binnen kreeg. Aan de andere kant heb ik nog nooit een vals alarm binnen gekregen door bijvoorbeeld een waaiende tak. Dit bevestigt nogmaals de kwaliteit van het systeem.

Zou u Secury360 aanbevelen?

Absoluut. In eerste instantie zou het een gigantische meerwaarde zijn om het systeem uit te breiden naar de andere gebouwen. Eén van de grootste voordelen is de functie waarbij je meteen zelf kan nakijken of het alarm reëel is, of eerder een vals contact. Hierdoor kan je de kost van de interventies op valse alarmen elimineren.

We zouden het dan ook aanbevelen omdat het systeem efficiënter werkt dan de procedures op de huidige markt. Met Secury360 wordt de verantwoordelijke voor de veiligheid van het gebouw ook meteen verwittigd. En dan tenslotte de absolute meerwaarde: de situatie staat meteen op beeld!