De enkels van onze beveiligingsadviseurs

“Ben je bereid om tot aan je enkels in de modder te staan?” Het is een vraag die we aan kandidaat-beveiligingsadviseurs bij GDW Security stellen. Wat is de taak van zo’n beveiligingsadviseur? Dat leest u hieronder.

Klanten gaan er vaak van uit dat ze nooit krijgen wat door ‘de verkoper’ in een offerte is beloofd. Ofwel komen er kosten extra bij, de uitvoering duurt veel langer dan gepland, het project raakt niet helemaal afgewerkt, er ontstaat wrevel en frustratie en het vertrouwen raakt beschadigd.

Is dat ook uw perceptie van trajecten die u aflegt met aannemers? Kom dan even mee achter de schermen van onze ‘verkoop’-afdeling. En kijk hoe wij net door onze aanpak keer op keer voor tevreden klanten werken – van het eerste tot het laatste contact, altijd met een langetermijnrelatie voor ogen.

De enkels van onze veiligheidsadviseurs

Atypisch

Onze organisatie is atypisch. We hebben géén projectleiders, ook geen verkopers, wél ‘beveiligingsadviseurs’. Hun maandsalaris is niet afhankelijk van de verkoopcijfers, op jaarbasis stellen we wel realistische doelstellingen. Ze stellen concepten en offertes op, én ze volgen een heel project op tot aan oplevering.

Eén project = één functie

De hele doorstroom van één project zit in één functie vervat. Dat lijkt misschien wat vreemd en het vergt een hele reeks competenties van onze beveiligingsadviseurs, maar het zorgt wel voor concepten en prijzen die vanaf de start uitgewerkt en haalbaar zijn.

Bij GDW Security geen verkooppraatje en daarna frustratie bij technici die het maar in orde moeten krijgen. Ook zij hebben bij ons meer verantwoordelijkheid dan alleen maar voor uitvoerende taken. Ze zijn van meet af aan betrokken bij de implementatie en werken nauw samen met de beveiligingsadviseur tot en met de oplevering.

Positieve energie

U als klant wint bij deze aanpak. En ook intern loont het. Technici verantwoordelijkheid en bevoegdheid geven creëert positieve energie en betrokkenheid. Er is maar één aanspreekpunt voor hen, die altijd van alles op de hoogte is. Zo kan geen cruciale informatie verloren gaan – en jezelf tegenspreken is ook al niet mogelijk.

We kiezen voor teamspelers, zonder strikt afgesproken regio’s of klanten. Iedereen doet waar hij het best in is en krijgt de beste omkadering en opleiding. We zeggen niet op alles zomaar ja en blijven onze waarden en visie altijd trouw.

Sterk team

In de praktijk is ons team opgebouwd uit vijf beveiligingsadviseurs die worden bijgestaan door twee sterke administratieve krachten. Daarnaast kunnen ze de expertise van iedereen in ons bedrijf inroepen om concepten en projecten voor te bereiden en uit te werken.

Zelden treft u ze samen aan op kantoor, maar vaak bij klanten natuurlijk. Al dan niet tot aan de enkels in de modder of in een bespreking met een lekker kopje koffie.