1. Ik werk niet voor om het even wie

Dat begrijpen we. Maar je moet ook weten dat GDW Security geen kleine speler is. Ons bedrijf bestaat sinds 1980, telt vandaag 40 medewerkers, en bedient duizenden klanten met oplossingen voor beveiliging van mens en eigendom.

2. Beveiliging … Tja, een simpel slotje volstaat toch?

Dat dacht je maar. In oplossingen voor beveiliging komen allerlei technologieën samen. En het evolueert voortdurend. Daardoor is beveiliging zo’n boeiende wereld. Als je vooruit wil, moet je blijven innoveren.

3. Ik ken alles van beveiliging al

Zie ons antwoord op vraag 2. Wat vandaag hypermodern lijkt, is morgen al verouderd. In beveiliging ben je nooit uitgeleerd. Verveling ligt nooit op de loer. Wie van vernieuwing houdt, voelt zich bij ons thuis.

4. Ik weet waar mijn grenzen liggen

Dat hebben we ook ooit gedacht. Eerst waren onze grenzen die van Vlaams-Brabant. Dan van een stuk of vier provincies. En nog later de grenzen van België. Maar ondertussen hebben we ook klanten buiten België. Daarom: denk niet dat je iets niet kan. Grenzen zijn er om te doorbreken.

5. Ik werk niet voor een bedrijf waar medewerkers niet lang blijven

Dan ken je onze cijfers nog niet. We hebben veel medewerkers die bij GDW Security al tientallen jaren in dienst zijn. Hier is veel aandacht voor de mens achter de techniek. Als je je goed voelt in een bedrijf, dan presteer je ook beter.

6. Worden jullie niet overgenomen?

Geen sprake van! GDW Security is een (h)echt familiebedrijf. We zijn wel sterk gegroeid, jaar na jaar, maar nog altijd onafhankelijk en met dezelfde passie als in 1980. Bij ons moet je dus niet in de pas lopen van een grote groep. Groot pluspunt: bij ons kent iedereen elkaar nog.

7. Ik heb ooit een bank overvallen

O jee, dan had die bank zeker geen beveiligingssysteem van GDW Security. Maar geen paniek. Wat wel erger is: wil je wél bij ons werken, dan moet je een blanco strafregister kunnen voorleggen. Dat hoort zo in onze sector.

Tijd om te solliciteren

Hou je ervan om te challengen? Om met jouw expertise het beeld van jouw klant te verruimen?

Bij GDW Security kom je terecht in een bloeiend bedrijf waar kennis, maatwerk en vertrouwen centraal staan.

Solliciteer nu en maak deel uit van dit succesverhaal.

Solliciteer nu