40% wanneer een bewoner aanwezig is

7 inbraken per uur in België

30% tijdens de winter

De risico's in cijfers

Inbrekers liggen bijna overal op de loer. Misschien heb je er zelf al eens over de vloer gehad. Dat voorkom je liever. En dat kan ook. Met de juiste beveiligingsmaatregelen.

Hoe helpt GDW Security je inbrekers te weren?

Gratis risicoanalyse

Hou inbrekers buiten met een sterk beveiligingsconcept

Kies voor een doordacht en professioneel alarmsysteem met meerdere detectiemogelijkheden, al dan niet geïntegreerd met je camerabewaking en je domoticasysteem.

Naast het afschrikkend effect detecteert een sterk beveiligingssysteem vroegtijdig elke inbraakpoging. Binnen- en buitensirenes verhinderen dat inbrekers ongestoord hun gang kunnen gaan.

Hoe gaan we te werk?
Alarminstallatie GDW Security

Inbraakbeveiliging op maat van jouw behoeftes én risico’s

Elk gebouw is uniek en kent bepaalde risico’s. Daarom stemmen onze erkende beveiligingsadviseurs elk inbraakdetectiesysteem af op jouw specifieke situatie en behoeftes.

Wij gaan verder dan standaardbeveiliging en zetten de allernieuwste, hoogwaardige INCERT-gekeurde materialen in om jouw woning optimaal te beschermen. Met bediening op afstand via je smartphone bieden we een gebruiksvriendelijke ervaring. De integratie van andere systemen zoals camerabewaking, toegangscontrole of domotica behoort ook tot onze standaardmogelijkheden.

Uiteraard verliezen we de eisen van jouw verzekeraar niet uit het oog. Zo geniet jij van maximale beveiliging én gemoedsrust.

Ontvang een offerte

Waarom inbraakbeveiliging van GDW Security?

Ontvang een offerte

Inbraakbeveiliging op maat

Onze oplossing is volledig ontwikkeld op basis van jouw unieke behoeften en risicoprofiel.

Hoogwaardige materialen

GDW Security zet in op de allernieuwste, hoogwaardige INCERT-gekeurde materialen.

Gebruiksgemak

Je beveiligingssysteem eenvoudig op afstand bedienen via je smartphone? Je hebt altijd de controle over de veiligheid van je woning, waar je ook bent.

Integratie van verschillende systemen

Wij bieden de mogelijkheid tot naadloze integratie met camerabewaking, toegangscontrole of domotica. Dé formule voor een geïntegreerde en geavanceerde beveiligingsinfrastructuur.

Conform de verzekeraarseisen

Je geniet van optimale beveiliging én bent in orde met het acceptatiebeleid van je verzekeraar.

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023