Beveiligingsadviseur GDW Security

Totaalservice en maatwerk

Vertrouw op het advies van onze beveiligingsexperts en kies voor de geavanceerde beveiligingsoplossingen van GDW Security. Wij garanderen een totaalservice en maatwerk in inbraakbeveiliging, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole.

Dankzij onze jarenlange ervaring bouwden wij heel wat expertise op in elektronische beveiliging.

4.8
Rated in Google ★★★★★

Stel je vraag
★★★★★

Een veilige thuis in 5 stappen

  1. Je dient je aanvraag in voor camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakdetectie of toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.
  2. Onze beveiligingsadviseur komt bij je langs voor een risicoanalyse op maat van jouw eisen of de normen die jou worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat jouw pand nog niet? Dan voert de adviseur een planstudie uit.
  3. Jouw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Je beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo ben je zeker van een duidelijk kostenplaatje.
  4. Wijzigt er daarna nog iets aan je concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen jouw concept te allen tijde finetunen zoals jij dat wenst.
  5. Sluit het concept naadloos aan bij jouw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van jouw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van je oplossing mag je rekenen op de opvolging van jouw beveiligingsadviseur.

Een gerust hart

Dat is onze belofte. Na tientallen jaren in de sector weten we wat belangrijk is om je woning écht veilig te maken. Of het nu gaat om een branddetectiesysteem of inbraakbeveiliging: je zit safe bij GDW Security.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte!

Ontvang een offerte

Op zoek naar het juiste elektronisch beveiligingssysteem?

Inbraakbeveiliging

Brand- en gasdetectie

Camerabewaking

Elektronische toegangscontrole

Ben je op zoek naar een totaaloplossing?

Waarom je elektronische beveiliging toevertrouwen?

Meer dan 40 jaar ervaring in elektronische beveiliging

Onze vakkundig geïnstalleerde beveiligingsoplossingen beschermen inmiddels al meer dan 5.000 particuliere woningen en honderden bedrijven.

Sterk team van 40 beveiligingsexperts

Naast onze installateurs beschikken wij over ervaren helpdeskmedewerkers en gedreven beveiligingsexperts die op maat een beveiligingsoplossing uitwerken.

Persoonlijk betrokken bij jouw beveiligingsvraagstuk

Wij zijn een familiaal bedrijf waar klantenservice hoog op de agenda staat. We voelen ons nauw betrokken bij de veiligheid van je thuis. Onze beveiligingsexperts engageren zich persoonlijk om ieder beveiligingsvraagstuk correct te beantwoorden.

Vakkundige installatie en fijne afwerking

Wij nemen alleen genoegen met een perfecte installatie, waarbij onze vakmensen elk detail verfijnd afwerken. Zo integreren we onze beveiligingsinstallaties feilloos in en rond je woning.

Alleen het beste voldoet voor jouw veiligheid

Alle technologische evoluties in de beveiligingssector volgen we op de voet. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken die hun deugdelijkheid en betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen.

Wij staan voor je klaar, dag én nacht

Wij staan voor je klaar, dag én nacht
Ook na de installatie kan je op ons rekenen. Wij zijn op elk moment telefonisch bereikbaar. Onze technische teams staan permanent klaar om uit te rukken voor spoedinterventies.

Alle vereiste certificaten aan de muur

Aan onze bedrijfsmuren vind je alle vereiste certificaten: INCERT Intrusion, Bosec, Iso9001. Bovendien zijn wij erkend aannemer, klasse 5 – categorie P1 (elektrische installaties).

Sterk partnernetwerk van installateurs

Naast onze eigen installateurs rekenen we op de ondersteuning van geselecteerde installatiebedrijven voor bekabelings- en onderhoudswerken. Deze partners krijgen bovendien de kans om de door ons op maat uitgewerkte beveiligingsconcepten te installeren bij hun klanten.

Onze partners.

Securitas logo
De Raat Logo
One Touch logo
EM group colour

« Ongeëvenaarde support, super-professioneel, vriendelijk Kijk naar de referenties en je zoekt niet verder. Ik ben al 28 jaar een zeer tevreden klant. »

Eric van Eupen

« Volgend jaar 25 jaar klant bij GDW Security. 25 jaar met uitstekende service, grote tevredenheid, prima (klant-)vriendelijkheid, … Zeer professionele firma, kwalitatieve producten, een regelrechte aanrader. »

Guido Borremans