Jouw project: altijd op maat

Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking of toegangscontrole: jouw project start altijd vanaf nul. We werken een oplossing uit die volledig in lijn ligt met jouw eisen. Én de verplichte wetgeving.

GDW Security checkmark

Aanvraag

Je dient je aanvraag in voor camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakdetectie of toegangscontrole. Een totaaloplossing kan uiteraard ook.

GDW Security checkmark

Risicoanalyse op maat

Onze beveiligingsadviseur komt bij je langs voor een risicoanalyse op maat van jouw eisen of de normen die jou worden opgelegd, door bijvoorbeeld de brandweer of verzekeraar. Bestaat jouw pand nog niet? Dan voert de adviseur een planstudie uit.

GDW Security checkmark

Offerte

Jouw concept is uniek en het resultaat van 100% maatwerk. Je beveiligingsadviseur selecteert de geschikte oplossingen en maakt een transparante offerte op maat. Mét alle recurring kosten, zoals onderhoudskosten of een abonnement op de meldkamer. Zo ben je zeker van een duidelijk kostenplaatje.

GDW Security checkmark

Finetuning

Wijzigt er daarna nog iets aan je concept? Geen probleem: revisies zijn steeds mogelijk. We kunnen jouw concept te allen tijde finetunen zoals jij dat wenst.

GDW Security checkmark

Implementatie

Sluit het concept naadloos aan bij jouw eisen en wensen? Dan volgt de implementatie van jouw beveiligingsoplossing. Ook tijdens de installatie van je oplossing mag je rekenen op de opvolging van jouw beveiligingsadviseur.

Klant GDW Security

Onze klanten aan het woord

Het jarenlange vertrouwen van onze klanten is onze barometer. Benieuwd naar de succesverhalen en projecten waar onze klanten enthousiast over zijn? Neem een kijkje bij onze realisaties en ontdek hoe wij hun verwachtingen hebben overtroffen. Laat je inspireren door de diverse projecten die we hebben mogen uitvoeren en ervaar zelf de kwaliteit en toewijding waarop onze reputatie is gebouwd.

Bekijk onze referenties
4.8
Rated in Google ★★★★★

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023