Sefica BlueShield: innovatief totaalbeveiligingssysteem

U wilt uzelf, uw gezin en uw bezittingen beschermen en dus laat u een inbraakdetectiesysteem in uw woning installeren. Dringen ongewenste bezoekers uw huis binnen, dan slaat het systeem alarm. Maar een (poging tot) inbraak gaat vaak gepaard met materiële en soms zelfs emotionele schade. Is voorkomen niet beter dan genezen? Ongetwijfeld wel. Sefica BlueShield maakt dat mogelijk.

Beveiligen begint buiten

Sefica BlueShield is een innovatief totaalbeveiligingssysteem dat detectie en intelligente camerabewaking combineert aan de buitenkant van uw woning. BlueShield vormt als het ware een onzichtbaar beschermingsschild rond uw huis. Potentiële indringers worden zo opgemerkt – en afgeschrikt – nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen. Met BlueShield breidt u dus uw inbraakdetectiesysteem binnen uit met een extra beveiligingsperimeter buiten. Het systeem verwittigt u als iemand in de buurt van uw woning komt, waarna u onmiddellijk (ook op afstand) actie kunt ondernemen om verder onheil te voorkomen.

Sefica Blueshield

Hoe werkt BlueShield?

Naast het gebruikelijke inbraakdetectiesysteem in huis worden detectoren en intelligente camera’s geplaatst op elke vrije gevel aan de buitenkant van uw woning. De detectoren en camera’s registreren elke beweging. Door beide technologieën met elkaar te verbinden via de Sefica Checkbox slaat BlueShield alarm als het moet en doet het dat niet als het niet nodig is (geen valse alarmmeldingen door vallende bladeren of rondhuppelende katten).

De Checkbox is het brein van het BlueShield-systeem. De intelligente console analyseert de camerabeelden en besluit om al dan niet actie te ondernemen. Dreigt er gevaar, dan wordt u onmiddellijk verwittigd en ontvangt u de beelden op uw smartphone. Via de mobiele applicatie kunt u meteen reageren: laat lampen oplichten, (zoemers weggelaten) een geluidsbericht afspelen of de sirene loeien. De webgebaseerde applicatie is compatibel met alle besturingssystemen. De interface is gebruiksvriendelijk en volledig personaliseerbaar.

BlueShield is een compleet geïntegreerd beveiligingssysteem en biedt bovendien de mogelijkheid om videofonie en recorders aan te sluiten.

Voordelen:

  • compleet geïntegreerd systeem
  • ’schild’ = optimale bescherming
  • voorkom elke vorm van schade
  • bedien via mobiele applicatie
  • betrouwbare Belgische kwaliteit

Als erkend SEFICA-installateur integreren wij deze ‘BlueShield’ totaaloplossing.