Je wilt jezelf, je gezin en je bezittingen beschermen en dus laat je een inbraakdetectiesysteem in uw woning installeren. Dringen ongewenste bezoekers je huis binnen, dan slaat het systeem alarm. Maar een (poging tot) inbraak gaat vaak gepaard met materiële en soms zelfs emotionele schade. Is voorkomen niet beter dan genezen? Ongetwijfeld wel. Sefica BlueShield maakt dat mogelijk.

Beveiligen begint buiten

Sefica BlueShield is een innovatief totaalbeveiligingssysteem dat detectie en intelligente camerabewaking combineert aan de buitenkant van uw woning. BlueShield vormt als het ware een onzichtbaar beschermingsschild rond je huis. Potentiële indringers worden zo opgemerkt – en afgeschrikt – nog voor ze een poging tot inbraak kunnen ondernemen. Met BlueShield breid je dus je inbraakdetectiesysteem binnen uit met een extra beveiligingsperimeter buiten. Het systeem verwittig je als iemand in de buurt van je woning komt, waarna u onmiddellijk (ook op afstand) actie kunt ondernemen om verder onheil te voorkomen.

Hoe werkt BlueShield?

Naast het gebruikelijke inbraakdetectiesysteem in huis worden detectoren en intelligente camera’s geplaatst op elke vrije gevel aan de buitenkant van je woning. De detectoren en camera’s registreren elke beweging. Door beide technologieën met elkaar te verbinden via de Sefica Checkbox slaat BlueShield alarm als het moet en doet het dat niet als het niet nodig is (geen valse alarmmeldingen door vallende bladeren of rondhuppelende katten).

De Checkbox is het brein van het BlueShield-systeem. De intelligente console analyseert de camerabeelden en besluit om al dan niet actie te ondernemen. Dreigt er gevaar, dan word je onmiddellijk verwittigd en ontvang je de beelden op uw smartphone. Via de mobiele applicatie kan je meteen reageren: laat lampen oplichten, (zoemers weggelaten) een geluidsbericht afspelen of de sirene loeien. De webgebaseerde applicatie is compatibel met alle besturingssystemen. De interface is gebruiksvriendelijk en volledig personaliseerbaar.

BlueShield is een compleet geïntegreerd beveiligingssysteem en biedt bovendien de mogelijkheid om videofonie en recorders aan te sluiten.

Voordelen:

  • compleet geïntegreerd systeem
  • ’schild’ = optimale bescherming
  • voorkom elke vorm van schade
  • bedien via mobiele applicatie
  • betrouwbare Belgische kwaliteit

Als erkend SEFICA-installateur integreren wij deze ‘BlueShield’ totaaloplossing.

Steeds tot je dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoek je een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Eén van onze beveiligingsadviseurs werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel uit.

200

Nieuwe projecten in 2023