Zowel de keuze van de camera’s en het materiaal als het advies naar de consument hangt nauw samen met de vakkennis van een installateur. Als consument kan je nog niet terugvallen op een kwaliteitslabel (INCERT-certificatie naar analogie met inbraakdetectie is wel in de maak, in een samenwerking van de beveiligingssector en verzekeringen), wat maakt dat het vergelijken van offertes geen eenvoudige klus is.

Gezien de investering in een degelijk camerabewakingsysteem toch een aanzienlijk bedrag vertegenwoordigt, raden we aan om kritisch te zijn en zeker onze toelichtingen te toetsen aan het bestek. Een demo van de aangeboden materialen en software moet je dan overtuigen van de oplossing die je aangeboden wordt.

Elke euro die men investeert moet altijd resulteren in een performant systeem met duidelijke beelden. Indien dit niet het geval is, was elke euro weggegooid geld. Dit laat alleen maar frustraties achter. Spijtig genoeg zien we dit in de praktijk zeer vaak.

Download de PDF voor een duidelijk overzicht van camerabewaking.

Steeds tot uw dienst!

Contacteer ons gerust. Vragen staat vrij bij GDW Security. Voor onze klanten zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Zoekt u een elektronische beveiligingsoplossing op maat? Onze beveiligingsadviseur werkt na een persoonlijke risicoanalyse graag een voorstel voor u uit.

200

Nieuwe projecten in 2023