U verwachtte STSolutions?

STSolutions logoU was misschien op zoek naar STSolutions voor een inbraakdetectiesysteem?

Dan bent u toch op de juiste plaats terechtgekomen. De afdeling inbraak- & branddetectie van STSolutions is sinds 1 januari 2017 namelijk volledig geïntegreerd binnen GDW Security en we willen u graag van harte welkom heten.

U kan op twee oren blijven slapen, uw beveiliging is in goede handen. Met 37 jaar ervaring, meer dan 30 vakkundige medewerkers en een resem aan certificaten, is GDW Security een beveiligingspartner met expertise.

Wie is GDW Security?

Is een groeiend familiebedrijf dat in 1980 werd opgericht. We zijn actief bij meer dan 8.500 klanten zowel particulieren als bedrijven als overheden. Nog meer weten over GDW Security? Hier vindt u meer info.

Wat betekent dit voor u?

De service blijft optimaal en uw beveiligingsinstallatie blijft gegarandeerd. Als u van uw diensten wilt blijven genieten én u heeft reeds een servicecontract bij GDW Security, hoeft u verder niets te ondernemen. Met een 24/7-service- en onderhoudscontract zorgt GDW Security voor de technische service. Als u nog niet over zo'n contract beschikt, neem dan met ons contact op om de service voor uw systeem te activeren.

Bekijk ook gerust de oplossingen en de producten van GDW Security.