U verwachtte MBSJ Alarm?

MBSJ Alarm

U was misschien op zoek naar MBSJ Alarm?

Dan bent u toch op de juiste plaats terecht gekomen. MBSJ is sinds 1 januari 2015 namelijk volledig geïntegreerd binnen GDW Security en we willen u graag van harte welkom heten.

U kan op twee oren blijven slapen, uw beveiliging is in goede handen. Met 35 jaar ervaring, meer dan 30 vakkundige medewerkers en een resem aan certificaten, is GDW Security een beveilingspartner met expertise.

Wie is GDW Security?

Is een groeiend familiebedrijf dat in 1980 werd opgericht. We zijn actief bij meer dan 8.000 klanten zowel particulieren als bedrijven als overheden. Nog meer weten over GDW Security? Hier vindt u meer info

Wat betekent dit voor u?

De service blijft optimaal en uw beveiliginsinstallatie blijft gegarandeerd. Als u van uw diensten wilt blijven genieten én u heeft reeds een servicecontract bij GDW Security, hoeft u verder niets te ondernemen. Met een 24/7-service- en onderhoudscontract zorgt GDW Security voor de technische service. Als u nog niet over zo'n contract beschikt, neem dan met ons contact op om de service voor uw systeem te activeren.

Bekijk ook gerust de oplossingen en de producten van GDW Security.