Wetgeving

GDW Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Vandaar dat wetgeving bij ons hoog in het vaandel staat. Wij maken altijd een studie van uw beveiligingsbehoeften conform de wetgeving.

Zo bent u als klant voortdurend in orde met de vereisten van verzekeringen. Wilt u meer informatie hierover? Met onderstaand overzicht zetten we u alvast op weg:

Wetgeving camerabewaking

Pictogram bewakingBij de plaatsing van een bewakingscamera, moet u aangifte doen bij de Privacycommissie. Op hun website kunt u een elektronische aangifteprocedure (bijdrage van 25 euro) doorlopen of kan u papieren formulier (bijdrage van 125 euro) downloaden.

Het K.B. van 10 februari 2008 voorziet dat het voor een burger altijd duidelijk moet zijn dat hij wordt gefilmd. Vandaar dat het gebruik van dit pictogram bij camerabewaking verplicht is. Hierop staan een aantal inlichtingen, zoals de naam van de contactpersoon. U vindt de pictogrammen bij GDW Security. Lees meer over de Camerawetgeving.

Is u iets niet duidelijk? Of wilt u een studie van uw beveiligingsbehoeften? Bel 02 720 99 90, mail of gebruik het formulier hiernaast.