Op zoek naar tijdelijke beveiliging?

GDW Protect beveiligt uw tijdelijk project

Ik wil een offerte

Waarom?

Tijdelijke beveiliging van uw werf, lokaal, stand, garagebox, opslagplaats,… met een modulair systeem dat u zelf kan aanpassen en beheren. We bieden op basis van een huurformule diverse oplossingen aan die we snel en op maat van uw noden kunnen plaatsen.

Wat?

Wij bieden u een oplossing op maat aan, opgebouwd uit een performante inbraakcentrale met diverse draadloos gekoppelde componenten. Via een SIM-kaart kan u eenvoudig de installatie zelf beheren van op afstand met een applicatie op smartphone en wordt u verwittigd bij een alarmsituatie.

Voordelen

  • Eenmalige installatie van de basisconfiguratie en opleiding gebruikers
  • Geen meldkamer nodig, opvolging van alarmen via gsm-signaal
  • Eenvoudige en overzichtelijke GRATIS applicatie voor (meerdere) gebruikers voor beheer en opvolging
  • Geen tussenkomst nodig van een installateur als de opstelling wijzigt: u kunt zelf de draadloos gekoppelde componenten verplaatsen (bijgeleverde testtool aanwezig om te controleren of het draadloos bereik voldoende is op alle gewenste locaties).
  • Makkelijk uitbreidbaar + Mogelijk te koppelen met de GDW OBSERVER unit

Hoe werkt het?

Huurformule met concept dat we samenstellen op maat van uw project.

Wij zorgen voor een eerste plaatsing, installatie en opleiding van de gebruikers en staan nadien 24/7 paraat met technische support. Gezien alle componenten draadloos gekoppeld zijn en zodanig gemonteerd & gelabeld kan de huurder het concept steeds eenvoudig en snel aanpassen indien gewenst.

Met het bijgeleverde testtoestel kan men het draadloos bereik van de centrale controleren en nadien componenten zelf verplaatsen zonder dat onze tussenkomst nodig is.

Nood aan meer specificaties?

Download de technische informatie

Op zoek naar tijdelijke beveiliging?

Wij stellen meteen een offerte voor u op

Ik wil een offerte