Hebt u te maken met grote gebouwen, onderverdeeld in verschillende compartimenten en volgepropt met diverse technieken?

Hoe kunt u dan de veiligheid van medewerkers en bewoners garanderen?

Werk samen met ons om deze basiszorg te verlenen. GDW Security stelt u systemen voor die eenvoudig te bedienen zijn. U krijgt opleidingen en handleidingen op maat en up-to-date.

  • Veiligheid voor patiënten en bewoners is dé basisvereiste
  • Eenvoudige implementatie voor personeel
  • Betrouwbare partner
  • 24/7 beschikbaar een must

Ontdek voor wie we het verschil maken

WZC Zonnewende

WZC Zonnewende

Samen met onze partner IMTECH hebben we de installatie van het brandmeldsysteem in het woonzorgcentrum volgens de NBN S21-100 normering uitgevoerd. Specifieke detectie gekoppeld aan bestaande installaties in een netwerk, met een zone die onder de ATEX explosievrije regelgeving valt.

Merken: LIMOTEC

duneroze_wenduine

Duneroze Wenduine

Renovatie van een bestaand woonzorgcentrum in Wenduine, waarbij de bestaande branddetectie volledig is vervangen en aangepast naar een concept met hogere veiligheid. Uitvoering in opdracht van onze klant ANIMA CARE.

Merken: LIMOTEC

RVT Vinkenbosch

RVT Vinkenbosch – Hasselt

Vinkenbosch is een uitgestrekte woonzorgcampus in een groene omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van Kermt. Ze beschikken in het woonzorgcentrum over 58 nieuwe kamers en 20 nieuwe zorgflats voor permanent verblijf en 3 nieuwe kamers voor kortverblijf.

In deze nieuwbouw zorgden wij samen met onze GDW Certified partner Electro Wijnants voor de implementatie van een branddetectiesysteem volgens NBN S21-100 normering.

Merken: LIMOTEC