U wilt de brandveiligheid van uw medewerkers en klanten garanderen? En tegelijk een strak securitybeleid voeren?

Wij stellen u in staat de twee feilloos te combineren: voor de brandveiligheid moet iedereen snel en ongehinderd kunnen vluchten, en voor de inbraak- en diefstalbeveiliging moet u een grondig en doordacht concept opbouwen zodat klanten toch een vrij gevoel krijgen. GDW Security maakt die combinatie gemakkelijk te beheren en op te volgen.

  • Meerdere filialen en technieken combineren en beheren
  • Groot (intern) verloop van medewerkers opvolgen
  • Camerabeelden op afstand opvragen en bekijken
  • Fraude bestrijden
  • Stockverschillen bekijken

Ontdek voor wie we het verschil maken

Oh'Green: geen sirene, wel voice alarm

Oh’Green – vroeger bekend als Intratuin – heeft een gloednieuwe vestiging in Aarschot. Je vindt er tuinmeubelen, binnen- en buitenplanten, woonaccessoires, dierenvoeding, grondproducten en kerstartikelen. Wat als er iets onverwachts gebeurt en zowel bezoekers als personeel snel naar buiten moeten?

Ga verder

Clabots

"Omdat niet-betalende consumenten almaar slimmer worden"

Clabots tools is een gespecialiseerde handelszaak die materiaal voor de vakman verkoopt. Naast de vestigingen in Brussel en Court-Saint-Etienne komt er in 2015 een gloednieuw filiaal in Luik. Clabots werkt sinds 2007 met GDW Security samen voor de inbraak- en brandbeveiliging.

Ga verder

sims_recycling_sint-niklaas

SIMS Recycling Sint-Niklaas

Voor een toonaangevende speler in de elektronica recycling sector, hebben we inbraak- en branddetectie in de magazijnen geplaatst.

Merken: INTEGRA