U wilt uw kosten optimaliseren door onderhoud en dienst-na-verkoop van diverse installaties te groeperen. Tegelijkertijd staat u erop uw vrijheid te behouden. Zodat u niet verplicht bent met een fabrikant samen te werken die zijn producten aan u oplegt.

Steeds meer steden en gemeenten zijn hiernaar op zoek. Wij bieden een oplossing aan.

  • Eis voor open systemen
  • Eis voor onderhoud van een totaalpatrimonium door één partner
  • Studie en advies voor nieuwe projecten

Ontdek voor wie we het verschil maken

CLB Ninove

CLB Ninove

Een centrum voor leerlingenbegeleiding of CLB is een dienst waarop leerlingen, ouders, leerkrachten en schooldirecties een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding. We zorgden samen met een GDW Certified partner voor de nieuwe branddetectie en evacuatiesysteem.
Merken: INIM SMARTLINE

huis van het kind

HUIS VAN HET KIND TONGEREN

In het Huis van het Kind kan je terecht voor preventieve gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning en acties ter bevordering van de sociale cohesie en ontmoeting. Branddetectie in deze nieuwbouw geplaatst conform NBN S21-100 1/ 2 normering in samenwerking met GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

Gasthuishoeve Zemst

GASTHUISHOEVE ZEMST

In april 2014 woedde een hevige brand in het eeuwenoude waardevolle gebouw, waarin toen een brasserie gevestigd was. Het gebouw is eigendom van de gemeente en werd in oorspronkelijke staat hersteld. Wij installeerden samen met een GDW Certified partner een brandmeldsysteem conform de NBN S21-100 1/ 2 normering.
Merken: HONEYWLL - ESSER