Een groot aantal verplaatsingen van goederen en mensen op een kleine oppervlakte vergt in uw sector een specifieke aanpak voor het uitwerken en implementeren van een veiligheidsbeleid.

We stellen u een concept voor met ‘intelligente’ materialen om orde te scheppen in de overvloed aan beschikbare data.

  • TAPA-regelgeving
  • 'Slimme' oplossingen nodig
  • Registratie en beheer door eigen medewerkers

Ontdek voor wie we het verschil maken

Biofresh

BIOFRESH

Biofresh Belgium, uw leverancier van biologische voeding van A tot Z.
U kan er als winkel, boerderijverkooppunt, restaurant, bedrijf, school, … terecht voor al uw biologische voedingsproducten. Dit gaat voornamelijk om dagverse groenten en fruit, zuivel, kaas, vegetarische producten, wijn, noten en zaden, koffie en thee, gedroogde vruchten, … Logistiek bedrijf op zoek naar een implementatie en migratie van totaal beveiligingsconcept.
Merken: HONEYWELL GALAXY - LIMOTEC - AVIGILON

Webo

Maatwerkbedrijf WEBO

WEBO is een modern en professioneel maatwerkbedrijf en biedt aangepast werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om de goederen van hun klanten en eigen gebouw optimaal te beschermen investeerde WEBO in een totaalconcept inbraakdetectie.
MERKEN: Satel

Uitleendienst Kampeermateriaal

'Uitleendienst Kampeermateriaal voor de Jeugd' (ULDK) te Machelen staat in voor de verhuur van tenten aan jeugdverenigingen. De ULDK beschikt momenteel over zo’n 2.000 seniortenten en 3.250 patrouilletenten. Een seniortent biedt slaapmogelijkheid aan tien personen, een patrouilletent aan acht personen. Jaarlijks worden er ongeveer 13.500 tenten tenten uitgeleend. Heel wat stockage nodig dus. De inbraakdetectie van deze nieuwe locatie is alvast door ons uitgevoerd.

Merken: SATEL INTEGRA