Bestaat uw bedrijf uit complexe gebouwen met diverse afdelingen waarvoor verschillende personen verantwoordelijk zijn? Dan vereist optimaal beveiligen een specifieke aanpak. Daarom werken wij altijd met één contactpersoon, van het eerste gesprek tot en met de oplevering van de installatie.

U krijgt van GDW Security een oplossing die commercieel en technisch tot in de puntjes voorbereid is. We combineren in één samenhangend concept diverse technieken die intelligent met mekaar communiceren.

  • Koppelingen met diverse 'externe' systemen
  • Snelle actie bij anomalieën
  • Stabiele installaties gewenst
  • Key accountmanager is een must

Ontdek voor wie we het verschil maken

foodvision.png

Food & Vision Menen

In samenwerking  met onze partner Electrolyse werd een analoog adresseerbaar branddetectiesysteem MD2400 geïmplementeerd in de loodsen en kantoren van deze site. Daarnaast werd het geheel  uitgerust met  een inbraakdetectiesysteem bestaande uit verschillende partities voor de eigenaar & de huurders. Op verschillende plaatsen in en buiten het gebouw werd ook nog een toegangscontrolesysteem toegepast voor optimale beveiliging.

Merken: LIMOTEC

Square De Meeus

SQUARE DE MEEUS

Dit gebouw van +/- 6.000 m², gelegen in het centraal business district (CBD) van Brussel, is volledig afgebroken en heropgebouwd als AAA gebouw dat zal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen inzake technologie en duurzaamheid. Branddetectie conform NBN S21-100 1/ 2 normering in dit gebouw met 11 bouwlagen. Project uitgevoerd in samenwerking met een GDW Certified partner.
Merken: LIMOTEC

JSR Haasrode

JSR HAASRODE

JSR Micro NV, gevestigd in Leuven is een dochteronderneming van JSR Corporation, een multinationale onderneming die wereldwijd meer dan 6000 mensen tewerkstelt en een toonaangevende leverancier van materialen is in een verscheidenheid aan technologisch gestuurde markten. Dit SEVESO bedrijf breid sterk uit en combineert dit met een totale migratie van bestaande brandmelding, concept conform NBN S21-100 1/ 2 brandnormering uitgevoerd.
Merken: LIMOTEC