Een kritische blik op uw huidige situatie, gestaafd door jarenlange ervaring in dit specifieke segment, maakt ons de ideale partner voor klanten in een high risk sector.

  • Zware eisen van verzekering
  • Snelle actie gewenst bij anomaliën
  • Uiterst betrouwbare systemen nodig met back-up
  • Multisite-beheer

Ontdek voor wie we het verschil maken

Sig Air Handling

Camera’s houden nachtkluis gecentraliseerd in de gaten

HVAC-toeleverancier SIG Air Handling heeft zijn hoofdkantoor in Zaventem, maar breidt het aantal regionale vestigingen stelselmatig uit. Op het gebied van online bestellen in de HVAC-sector was het bedrijf al een voorloper. En nu biedt SIG Air Handling zijn klanten zelfs een nachtelijke afhaalservice aan. Het spreekt voor zich dat daarvoor een degelijke beveiligingsoplossing nodig is.

Ga verder

ES Broadcast hire

ES Broadcast hire

ES Broadcast Media is een gerenommeerde productspecialist in uitzending en digitale cinematografie in België. Ze bieden oplossingen in verkoop en verhuur. Deze zeer dure toestellen zijn natuurlijk in een doorgedreven concept optimaal beveiligd tegen diefstal.
Merken: HONEYWELL GALLAXY

Van der Valk Hotel

Van der Valk Hotel Antwerpen

Van der Valk Hotel Antwerpen is een viersterrenhotel dat sinds kort deel uitmaakt van de Nederlandse hotelgroep. Het doel is om tot de top drie van de viersterrenhotels in Antwerpen te gaan horen. Het hotel wordt omgetoverd tot een viersterrenplus hotel om dit doel te realiseren.

Verbouwing / renovatie van het volledige gelijkvloers, terwijl het hotel operationeel geopend bleef. Project rechtstreeks voor eigenaar uitgevoerd, met strikte planning.

Merken: LIMOTEC - SATEL